Connect with us
Bac 2016, sesiunea de toamna. Elevii sustin examenul scris la proba obligatorie a profilului

Știri

Subiecte Bac 2016, sesiunea de toamna: Ce s-a dat la Bacalaureat pe 24 august

Bacalaureat 2016, sesiunea de toamna. Elevii, care nu au absolvit examenul in prima sesiunea, dau azi examenul scris la proba obligatorie a profilului. Cei de la profilul Real sustin examenul la Matematica, iar cei de la profilul uman la Istorie.

Citeste si: UPDATE: Subiecte Romana Bac 2016 TOAMNA. Ce s-a dat la Bacalaureat pe 22 august

Citeste si: Bacalaureat 2016, sesiunea de toamna. Programul probelor

Update: Subiecte Matematica M1 – profil mate – info BAC 2016 sesiunea august

subiecte bac 1

 

subiecte bac 2

Subiecte Matematica M2 – profil tehnologic BAC 2016 sesiunea august

 

subiecte bac 3

 

Sursa foto: alba24.ro

Stire initiala:

Luni, 22 august, s-a dat startul celei de-a doua sesiuni a Bacalaureatului, la probele scrise. Circa 42.000 de absolventi de liceu s-au inscris la sesiunea august-septembrie a Bac 2016.

Metodologie Bacalaureat 2016

Se interzice candidatilor sa aiba, in salile de examen, asupra lor, in obiectele de imbracaminte sau incaltaminte, in penare si altele asemenea, sau in bancile in care sunt asezati in salile de examen, telefoane mobile, casti audio, precum si orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare/care permite conectarea la internet/la retele de socializare, ce ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare intre candidati ori cu exteriorul.

Se interzice candidatilor la examenul de bacalaureat sa comunice intre ei sau cu exteriorul, sa transmita ori sa schimbe intre ei foi din lucrare, ciorne, notite sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare intre candidati sau cu exteriorul.

Candidatii care incalca regulile mentionate vor fi eliminati din examen, indiferent daca materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top