Connect with us
Subiecte Bac 2017 Matematică - Rezolvare și barem

Știri

UPDATE: Subiecte Bac 2017 Matematică – Rezolvare și barem

Subiecte Bac 2017 Matematică. Elevii de la profilele Real și Tehnologic susțin miercuri, 27 iunie proba la matematică, cea de-a doua din cadrul examenului de Bacalaureat 2017.

UPDATE: La Matematică, la partea I, elevii au avut de rezolvat numere complexe, geometrie, logaritmi La partea a II-a matrice, iar la partea a III-a derivate şi integrale. Vezi in videoclipurile de mai jos ce s-a dat la M1 si M2.

Baremul și rezolvarea vor fi disponibile pe edu.ro, după ora 15.00.

Anul acesta, elevii nu au mai fost lăsași să iasă din clasă cu foile de examen.

Stire initiala

Subiectele sunt diferențiate în funcție de specialitate și profil.  Elevii de la mate-info vor da un examen mai dificil, având probleme specifice Modulului 1 (M1). Pentru cei de la științele naturii, modulul este unul diferit (M2), precum și pentru cei de la Tehnologic și Vocațional (pedagogic).

Proba începe de la ora 9.00, iar elevii trebuie să se prezinte la centrele de examen până la cel târziu ora 8.30, având asupra lor un act de identitate. Huff.ro va prezenta subiectele la matematică imediat ce acestea vor fi dispobnibile, precum și baremul de corectare și rezolvarea subiectelor, atunci când aceasta va fi disponibilă pe edu.ro.

Subiecte BAC 2017 matematică M1 și M2

Vezi AICI ce s-a dat anul trecut la BACALAUREAT la MATEMATICA!
Se interzice candidaților să aibă, în sălile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbrăcăminte sau încălțăminte, în penare și altele asemenea, sau în băncile în care sunt așezați în sălile de examen, telefoane mobile, căști audio, precum și orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare/care permite conectarea la internet/la rețele de socializare, ce ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare între candidați ori cu exteriorul.

Se interzice candidaților la examenul de bacalaureat să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notițe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare între candidați sau cu exteriorul.

Candidații care încalcă regulile menționate vor fi eliminați din examen, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu.

Ultima probă a examenului de Bac 2017, cea la alegere a profilului și a specializării, va avea loc în data de 30 iunie 2017. Rezultatele trebuie să fie afișate pe 5 iulie. În această zi pot fi depuse și contestațiile.

Citește și: Subiecte Română Bac 2017 Uman și real – Rezolvarea subiectelor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top