Connect with us

Știri

Bărbat bătut și târât dintr-un avion de polițiști. Scenele incredibile la care au asistat pasagerii

Pasagerii unui avion United Airlines au asistat la niște scene incredibile înaintea unui zbor Chicago – Louisville. Un bărbat a fost bătut și târât dintr-un avion de polițiști, după ce refuzase să părăsească cursa supraaglomerată.

Potrivit companiei de trafic aerian, patru pasageri ai zborului au fost aleși în mod aleatoriu să părăsească aeronava, pentru a face loc unor membrii ai staff-ului care trebuiau să ajungă de urgență în Louisville și Kentucky a doua zi. Acestora le-a fost oferită suma de 800 de dolari, în schimbul acceptului.

Trei dintre pasageri au renunțat de bunăvoie la locurile lor, însă un al patrulea, un medic ce urma să intre în tură a doua zi, a refuzat să-și părăsească locul. În acel moment, compania a sunat la securitatea aeroportului pentru a îl evacua pe bărbat.

Citește și: Satu Mare: Bărbat bătut de o polițistă pentru că i-a spus că seamănă cu Elena Udrea

Bărbatul care a a refuzat să-și cedeze locul a fost brutalizat de polițiști

Imaginile terifiante surprind momentul în care trei ofițeri de securitate au recurs la violența fizică pentru a îl scoate pe acesta din avion. Bărbatul țipa și protesta, iar unul dintre polițiștii l-a lovit cu pumnul în față. pasagerul a început să sângereze și s-a lovit cu capul de de scaunul din față, înainte de a fi târât pe culoar de echipajul de securitate. ceilalți pasageri au asistat îngroziți la scenele petrecute.

Citește și: Satu Mare: Bărbat bătut de o polițistă pentru că i-a spus că seamănă cu Elena Udrea

”Acesta este este un eveniment extrem de supărător pentru noi toți de la United. Îmi cer scuze fiecărui client în parte. Echipa noastră lucrează de urgență la acest caz cu autoritățile, iar ancheta va decide consecințele pe care cei implicați le vor suporta. De asemenea, noi căutăm victima pentru a vorbi direct cu el și pentru a ajunge la o înțelegere”, a declarat directorul executiv al United.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top