Connect with us

Știri

Satu Mare: Bărbat bătut de o polițistă pentru că i-a spus că seamănă cu Elena Udrea

Un bărbat a fost bătut de o polițistă din Satu Mare pentru că i-a spus acesteia că seamănă cu Elena Udrea. Polițista este cercetată acum chiar de colegii săi.

Șoferul a fost oprit în trafic și dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, iar apoi la secția de poliție din carei. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice. În timp ce i se întocmea procesul verbal, bărbatul i-a spus polițistei că seamănă cu Elena Udrea.

Ofițerul de poliție nu a gustat gluma și a început să îl lovească până ce bărbatul a căzut inconștient. Întregul incident s-a întâmplat sub privirile celorlalți polițiști aflați în încăpere.

În urmă bătăii, bărbatul a suferit o ruptură de vezică urinară

Șoferul a fost scos din secția de poliție în mijlocul nopții și lăsat în stradă. În dimineața zilei următoare, medicii de la spitalul din Carei au stabilit că bărbatul avea o ruptură de vezică urinară și a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Satu Mare, unde a fost operat de urgență.

Citește și: Criminalul în serie care a șocat lumea – Un polițist rus a ucis 81 de femei

După apariția informațiilor în presă, IPJ Satu Mare s-a autosesizat și a demarat o anchetă internă, scrie ziarul Obiectiv.

”Domnul inspector șef a dispus departamentului de control intern un control. Domnul arestat nu s-a prezentat să depună plângere, ne-am sesizat din presa și acum se fac verificări. În funcție de rezultat se vor dispune măsuri.”, a declarat pentru Obiectiv Răducu Silaghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top