Connect with us
Bărbat decapitat cu drujba chiar în fața copiilor săi! Crimă îngrozitoare

Știri

Bărbat decapitat cu drujba chiar în fața copiilor săi! Crimă îngrozitoare

Scene de o cruxime greu de descris sau desfășurat în localitatea Sânandrei din județul Timiș. Un barbat de 32 de ani a decupat cu drujba ușa victimei și a ucis bărbatul de 44 de ani cu drujba, acesta l-a decapitat chiar în fața copiilor săi.

L-a decapitat cu drujba chiar în casa sa

Conflictul a pornit din cauza unei mașini care s-ar fi defectat la 1 an după ce barbatul de 32 de ani a cumparat-o de la victimă. Suspectul de crima vroia să își primească banii înapoi de la victima decapitată cu drujba. Nu este pentru prima data când acesta îl agresează pe cel pe care astăzi l-a omorât.

VIDEO: Cine este și cum arată criminalul care a decapitat cu drujba un om. Prima declarație a criminalului

Copiii victimei au reușit să fugă din calea criminalului, sărind pe geam. Copilul cel mic, în vârstă de 14 ani și-a rupt piciorul în timp de ce fugea de criminalul cu drujba pornită.

Suspectul este audiat de poliție și a fost reținut pe stradă, dupa e a fost văzut de polițiști cu drujba în mână.

Un bărbat de 44 de ani din comuna Sânandrei, situată la aproximativ 15 kilometri distanţă de Timişoara, a fost omorât joi dimineaţa, 31 ianuarie, după ce i-a fost tăiat capul cu o drujbă în faţa propriilor copii, de 14 şi 18 ani.

Crima a avut loc în jurul orei 4.30, iar potrivit unor surse judiciare, criminalul, în vârstă de 32 de ani, cumpărase în urmă cu mai mult timp o maşină de la victimă.

Nemulţumit de autoturism, cumpărătorul originar din Arad a cerut să-i fie returnaţi banii, lucru care nu s-ar fi întâmplat. Pe acest fond, o maşină a victimei a şi fost distrusă la un moment dat. Joi dimineaţa, după ce a consumat alcool, criminalul a mers la casa celui de la care a cumpărat maşina şi i-a tăiat uşa cu drujba.

Ulterior, a fugărit victima pe care a decapitat-o cu drujba. Alertaţi, vecinii au sunat la 112, iar în drum spre locul crimei, poliţiştii l-au văzut pe criminal, pe stradă, cu drujba în mână şi plin de sânge. Ucigaşul a fost reţinut, urmând a fi prezentat procurorului de caz pentru continuarea anchetei şi luarea măsurilor preventive care se impun.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top