Connect with us
Bărbat din Alba găsit mort, după ce o placă de beton a căzut pe el

Știri

Bărbat din Alba găsit mort, după ce o placă de beton a căzut pe el

Un bărbat care a fost surprins de o placă de beton care a căzut peste el a murit miercuri. Indidentul a avut loc într-o clădire dezafectată din municipiul Sebe, iar Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba a ajuns la fața locului.

Pentru deblocarea persoanei prinse sub placa de beton s-au deplasat opt subofiţeri ai Gărzii Sebeş, cu o autospecială de intervenţie şi o autospecială de descarcerare. La faţa locului a fost trimisă şi o ambulanţă SMURD, însă cadrele medicale nu au putut să constate decât decesul bărbatului.

Clădirea dezafectată a fost până după 1989 o fabrică de prelucrarea lemnului.

Anchetatorii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Ieri, poliția a intervenit de urgență după ce un bărbat a fost găsit mort într-un canal de irigații.

Cadavrul unui bărbat a cărui identitate nu a fost încă stabilită a fost găsit, marţi, la limita dintre localităţile Cristeşti şi Oneaga. Poliția este în alertă pentru a stabili cum s-a întâmplat acest lucru.

Potrivit acestuia, cadavrul, care se afla într-o avansată stare de descompunere, a fost descoperit într-un canal de irigaţii.

Poliţiştii din Botoşani au deschis o anchetă atât pentru stabilirea identităţii bărbatului, cât şi pentru stabilirea cauzelor morţii. Ancheta se va derula în funcţie de concluziile medicilor legişti, care urmează să facă necropsia.

Doi tineri, găsiți decedați marți, într-o gospodărie din județul Mureș

Tot astăzi, trupurile neînsuflețite a doi tineri au fost descoperite de către autorități.

După ce cadavrele a două persoane din comuna Mica, Județul Mureș, au fost descoperite, Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş efectuează cercetări pentru omor şi ucidere din culpă.

O tânără în vârstă de 17 ani a fost găsită cu gâtul tăiat, iar un bărbat a fost găsit spânzurat.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, în data de 9 aprilie, la ora 23,10, ofiţerul de serviciu din cadrul Poliţiei Municipiului Târnăveni a fost anunţat, prin apel 112, că într-un imobil din comuna Mica se află o persoană decedată.

CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

CITEȘTE ȘI: Crimă în Argeș! Și-a ucis soția și a fugit. Cu cine a fost găsit supectul, toată familia este șocată
Crima din Brașov: Ce au găsit legiștii la autopsie. Avocatul criminalului vine cu noi informații înfiorătoare despre acesta
Crimă înfiorătoare! A ucis cu sânge rece patru persoane, ce pedeapsă a primit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top