Connect with us
Bărbat filmat cu toporul în mână într-un microbuz școlar, în Bistriţa

Știri

Bărbat filmat cu toporul în mână într-un microbuz școlar, în Bistriţa

Un bărbat a fost filmat cu un topor în mână în timp ce coboară dintr-un microbuz pentru transportul elevilor, în fața unei școli din județul Bistrița-Năsăud.

#ȘOCANT – PANICĂ ÎNTR-UN AUTOBUZ ȘCOLAR ÎN APROPIEREA BECLEANULUI📍Atenție, videoclipul conține limbaj licențios!De o săptămână, un individ cu toporul ascuțit provoacă #teroare în autobuzul școlar ce transportă elevi pe ruta Florești ➡️ Nimigea de Jos, unii dintre ei cu vârste mici, de clasă pregătitoare. Potrivit persoanei care ne-a trimis acest filmuleț, copiii s-au plâns părinților că le este #frică să mai călătorească în aceste condiții, mai ales că omul se comportă ciudat și agresiv, amenințându-i cu securea dacă nu îi cedează locul pe scaun, în microbuz. ALO, Poliția #BN, Primăria Nimigea, Inspectoratul Școlar Bistrița-Năsăud, autorități locale și județene, ALTCEVA decât să tăiați frunze la câini mai știți să faceți?

Publicată de Marius Farcas pe Miercuri, 18 septembrie 2019

Au fost deschise două anchete după ce imaginile postate pe rețelele de socializare au devenit virale.

Individul amenința copiii cu toporul

„De o săptămână, un individ cu toporul ascuţit provoacă teroare în autobuzul şcolar ce transportă elevi pe ruta Floreşti – Nimigea de Jos, unii dintre ei cu vârste mici, de clasă pregătitoare.

Copiii s-au plâns părinţilor că le este frică să mai călătorească în aceste condiţii, mai ales că omul se comportă ciudat şi agresiv, ameninţându-i cu securea dacă nu îi cedează locul pe scaun, în microbuz”, se arată într-o postare publicată pe un grup de Facebook.

Bistrițeanul.ro scrie că microbuzul pentru transport elevi pe ruta Florești – Nimigea de Jos s-ar fi transformat în microbuz de transportat muncitori.

Autoritățile au început o anchetă

Potrivit informațiilor, bărbatul cu toporul e transportat zilnic, de mai bine de o săptămână, deși conducerea ISJ susţine că ar fi un caz izolat.

„Din câte am înțeles din discuția purtată cu directorul școlii, bărbatul respectiv este părintele unui copil. Acesta taie lemne la primărie, iar șoferului de microbuz i s-a părut în regulă să îl ia.

S-ar fi întâmplat numai ieri. Am început acțiunile de verificare și șoferul va fi cercetat disciplinar. Legea spune clar că nu au voie alte persoane în microbuz, decât elevii”, a declarat inspectorul șef al Inspectoratului Școlar Județean Bistrița Năsăud, Camelia Tabără, pentru bistriteanul.ro.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top