Știri

Barbatul care l-a stropit cu cerneala pe Emil Constantinescu l-a abordat pe Iohannis. SPP a intervenit

Barbatul care l-a stropit cu cerneala pe fostul presedinte Emil Constantinescu l-a abordat pe actualul sef al statului, Klaus Iohannis, la Sibiu. Serviciul de Protectie si Paza (SPP) a fost nevoit sa intervina.

Klaus Iohannis se afla astazi la Sibiu, alaturi de presedintel Germaniei, care este intr-o vizita oficiala de 3 zile in Romania. In orasul pe care l-a pastorit, Iohannis a avut parte de un incident nedorit.

Un sibian a fost oprit de agentii de paza ai presedintelui in momentul in care acesta s-a apropiat cu un memoriu pe care a vrut sa il inmaneze personal. Iohannis nu a avut o problema si s-a oprit pentru a discuta ulterior cu cetateanul. „N-am mai fost de mult timp in Sibiu”, a spus Iohannis, conform turnulsfatului.ro.

Klaus Iohannis, reactie dupa accidentul de autocar din Brasov

Snoop Dogg il „intrerupe” pe Klaus Iohannis la o conferinta de presa! VIDEO amuzant

Sibianul care l-a abordat pe presedinte este Faur Isaia, devenit celebru in urma cu mai multi ani dupa ce l-a stropit pe Emil Constantinescu in semn de nemultumire fata de felul in care conducea tara. Reamintim ca Emil Constantinescu a fost presedinte in perioada 1996-2000. In jurul orei 12, astazi, Iohannis a avut o discutie cu autoritatile locale, discutie la care a participat si presedintele Germaniei, Joachim Gauck.

La ora 12 si 50 de minute cei doi sefi de state s-au oprit la Colegiul National „Samuel von Brukenthal”, dupa care au intrat si in Biserica Sfanta Maria din Piata Huet. Presedintele neamt discuta la ora 13:50 cu reprezentantii sasilor din Romania la sediul Forumului Democrat al Germanilor din tara noastra. Gauck va ajunge si la Cisnadie, la biserica fortificata din centrul orasului.

Share
Scris de
Daniel Șuta

Acest site foloseste cookies.

Read More