Connect with us
Un autobuz a luat foc la intrarea în municipiul Bârlad. 49 de călători se aflau în autovehicul când s-a produs incendiul.

Știri

Bârlad: Un autobuz cu 49 de pasageri a luat foc în mers

Un autobuz cu 49 de pasageri a luat foc la intrarea în Bârlad, județul Vaslui. Toți cei aflați în mijlocul de transport au reușit să iasă în siguranță.

Incidentul a avut loc luni dimineaţă, la intrare în municipiul Bârlad, dinspre comuna Chetrosu. Autobuzul care făcea curse regulate a luat foc în mers, pasagerii fiind cei care l-au anunţat pe şofer că mijlocul de transport se umple de fum, transmite news.ro.

Şoferul a coborât, i-a ajutat pe toţi cei 49 de călători să iasă afară, iar apoi a sunat la numărul de urgenţă 112.

Autobuz în flăcări la Bârlad: Călătorii au alertat șoferul

”Pasagerii aflaţi în spatele autobuzului au simţit miros de fum, motiv pentru care au alertat şoferul. În consecinţă, acesta a oprit autobuzul şi a evacuat toţi cei 49 de călători, fără a le fi pusă viaţa în pericol”, a declarat, luni, pentru sursa citată, responsabilul cu mass-media al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Petru Iftene.

Citește și: Accident cu doua autobuze in ARGES: 13 oameni au fost raniti Video

Pompierii au intervenit cu o autospecială. Deocamdată nu se ştie din ce cauză autobuzul a luat foc, pompierii făcând o anchetă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top