Bilanţ OFICIAL: Ce amenzi colosale au dat poliţiştii în minivacanţa de Revelion

Ais Cristian
04.01.2018
Bilanţ OFICIAL: Ce amenzi colosale au dat poliţiştii în minivacanţa de Revelion

Poliţiştii au făcut ravagii în minivacanţa de Revelion! 8.000 de polițiști au avut peste 12.000 de intervenții la evenimente şi au dat aproape 13.500 de sancțiuni contravenționale, potrivit unui comunicat al Poliţiei Române. 

„În perioada 30 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018, aproape 8.000 de poliţişti au acționat zilnic, în toată țara, pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică.

Structurile de poliție au intervenit la 12.336 de evenimente, dintre care 10.466 sesizate prin SNUAU 112. Au fost sesizate 2.854 de infracţiuni, dintre care 686 au fost constatate în flagrant delict.”, se arată în comunicat.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 13.440 de sancţiuni contravenţionale

Valoare totală a amenzilor depășește 4.700.000 de lei. Nici şoferii nu au fost scutiţi de sancţiunile poliţiştilor.

„Pentru abaterile rutiere constatate, au fost aplicate 9.636 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. nr. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 104 pentru consum de alcool și 3.919 pentru viteză.

De asemenea, au fost reținute 947 de permise de conducere și au fost retrase 208 certificate de înmatriculare.”, mai precizează sursa citată.

Citeşte şi Dana Grecu, anunţ bulversant pentru telespectatori: “Nu am făcut rău …”

Îndrăgita prezentatoare tv a făcut un anunţ bulversant pentru mulţi dintre cei care o cunosc de atâţia ani. Anunțul șocant a fost făcut de Dana Grecu în emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3.

Vizibil emoționată, jurnalista a mărturisit că începând de astăzi se numește Dana Chera.

„Dacă toată lumea te întreabă de ce nu mai fac emisiune în fiecare zi înseamnă că este o foarte mare răspundere pentru mine. Înseamnă ce ce am făcut, nu am făcut rău.

Înseamnă că mă gândesc (n.r. dacă să facă emisiuni în fiecare zi), ceea ce fac fac cu mare răspundere și cu mare dragoste și știi foarte bine că lucrurile pe care le fac, le fac cu toată energia mea.

Pe mine mă cheamă Dana Chera”, a mărturisit Dana Grecu, în direct.

„Aveam impresia că vă cheamă altfel”, i-a spus Mihai Gâdea

„Da, foarte mulţi ani. Aproape 20. Eu aşa mă prezint pentru că aşa mă cheamă. Este un nou început. Sunt acelaşi, sunt eu, sunt la fel.

Nu-i nimic schimbat, în afară că am o mai mare experienţă de viaţă, lecţii de viaţă, cred eu, bine învăţate şi ne rugăm la Dumnezeu să fie bine”, a răspuns jurnalista.

„Ai lăsat în urmă în 2017 lucruri dragi, importante, grele. În 2018 începi un drum nou”, a completat Gâdea.

„E adevărat. E un moment emoţionant, n-am spus asta niciodată. (…) Îţi place numele meu? Îl preţuiesc foarte mult, aşa cum respect foarte mult numele pe care l-am purtat”, a conchis Dana Grecu.

Citeşte şi Adriana Bahmuțeanu dispare de la TV! Anunțul suprinzător: “După mai bine de șase ani…”

Adriana Bahmuțeanu pleacă de la Antena Stars, după mai bine de șase ani petrecuți la acest post de televiziune. Ea a făcut anunțul pe contul său personal de socializare.

Bahmuțeanca făcea echipă cu Bianca Sârbu și Cristi Brancu la emisiunea “Agenția VIP”. Fosta soție a lui Silviu Prigoană a mulțumit celor de postul TV și a spus că acum dorește schimbări pe toate planurile existenței sale.

„Vreau ca anul ce tocmai a trecut să-mi aducă schimbări pe toate planurile existenţei mele. Aşadar, după mai bine de şase ani de provocări, aventură şi competiţie, călătoria mea alături de echipa Antena Stars se încheie aici.

A fost o perioadă superbă profesional, încărcată de adrenalina minutului de rating, o experienţă inedită alături de colegi minunaţi.

Mulţumesc întregii echipe ce m-a susţinut în momentele dificile, managementului, celor de la PR şi tehnicienilor din spatele camerelor tv.

Am convingerea că viaţa este o aventură formată din provocări, episioade, lecţii, provocări sau obstacole pe care trebuie să le depăşim.

La fel cum cred cu tărie ca fiecare dintre noi ne construim realitatea şi drumul aşa cum simţim că este mai bine. Mulţumesc tuturor”, a scris Adriana Bahmuţeanu, pe contul ei personal de Facebook.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, dați în judecată!

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au fost acționați în instanță de Protecția Copilului Sectorul 5. Obiectul dosarului îl reprezintă „obligarea minorului la consiliere psihologică”, iar primul termen în proces a avut loc deja în urmă cu două săptămâni și jumătate.

Atunci, judecătorii au invitat cele două părți să încerce să ajungă la o soluție în camera de consiliu, iar respectivă întâlnire ar urma să aibă loc la începutul lunii ianuarie.

Adriana și Silviu au împreună doi copii: Maximus (10 ani) și Eduard (7 ani), amândoi locuind în prezent la mamă. Nu se știe până în acest moment dacă “Protecția copilului” a deschis această acțiune la cererea unuia dintre părinți, a unei alte persoane sau instituții sau pur și simplu s-a autosesizat, scrie wowbiz.ro.

În trecut, Bahmuțenu spusese că micuții au nevoie de consiliere psihologică, în urma divorțului.

„Îi cer să divorțăm pe cale amiabilă și îl mai rog să accepte consilierea psihologică pentru copii.

Acești copii au nevoie de acest lucru, nu vreau să fie niște rebuturi ale societății din cauza traumelor trăite în copilărie”, spunea Adriana Bahmuteanu în 2015.

Prigoană a spus că psihologii i-au făcut pe copii să aibă rezultate proaste la școală

„Psihoterapie, psihopupu, nu știu ce dracu e, cert e că școală m-a anunțat că copiii merg din prost în prost. Adică, prin februarie, m-au anunțat că au devenit violenti”, spunea Prigoană.

În fine, în septembrie 2015, instanța a mai dat o hotărâre prin care cei doi băieți să urmeze ședințe de consiliere psihologică.

Citeşte şi Cinci bănci din România dispar din peisajul bancar românesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *