Connect with us

Știri

BLACK FRIDAY 2015. eMAG anunta REDUCERI la TELEVIZOARE. Vezi aici cele mai bune PRETURI

BLACK FRIDAY 2015. eMAG anunta REDUCERI MARI la TELEVIZOARE inainte de BLACK FRIDAY. Am selectat cele mai bune PRETURI !

eMAG anunta reduceri masive de preturi de Black Friday 2015 la o gama variata de produse, printre care TELEVIZOARE, telefoane mobile, laptopuri, tablete, electrocasnice. Mii de produse la REDUCERE sunt disponibile in Vinerea Neagra la eMAG!

De Black Friday 2015, poti gasi TELEVIZOARE IEFTINE pe eMAG. Magazinul a anuntat preturi bomba de Vinerea Neagra 2015 la o gama variata de produse, printre care TELEVIZOARE, telefoane mobile, laptopuri, tablete, electrocasnice. Mii de produse la REDUCERE sunt disponibile in Vinerea Neagra la eMAG!

Black Friday 2015  incepe la eMAG in data de 20 noiembrie 2015. In 2014, ora de start a cumparaturilor de Vinerea Neagra a fost ora 7 dimineața. eMAG anunta ca si de Vinerea Neagra 2015 va incepe sarbatoarea cumparaturilor tot dimineata, insa politica ramane aceeasi.

Potrivit reprezentantilor eMAG, traficul a crescut cu 29% anul trecut, fata de Vinerea Neagra din anul precedent.

Numarul de produse vandute a crescut, de exemplu, anul trecut, cu 100%. De asemenea, potrivit unui studiu de piata, peste 11 milioane de romani au auzit de Black Friday si peste 6 milioane vor sa cumpere un produs de Vinerea Neagra.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top