Connect with us
Black Friday 2016 - Ghidul complet al clientului și ponturi la catalogul de reduceri

Știri

Black Friday 2016 – Ghidul complet al clientului și ponturi la catalogul de reduceri

Mai sunt doar câteva zile până la Black Friday 2016, o ‘sarbatoare’ a cumpărăturilor, în care marile magazine fac reduceri masive.

Când va avea loc Black Friday 2016?

Black Friday este o invenție americană și are loc în ultima vineri din luna noiembrie, însă, în România, evenimentul se ține cu o săptămâna înainte de ‘vinerea neagra’ din Statele Unite. Anul acesta, Black Friday are loc vineri, 18 noiembrie 2016, iar cel din Vest pe 25.

Cine participă anul acesta la Black Friday?

Magazinele online care se respectă participă în fiecare an la Black Friday. Iată care sunt magazinele care fac reduceri în acest an: emag.ro, flanco.ro, elefant.ro, libris.ro, evomag.ro și mulți alții.

Ce trebuie să faci pentru a putea cumpără tot ceea ce îți dorești la reducere?

Fă-ți o listă cu ceea ce vrei să cumperi. Salvează-ți din timp linkurile site-urilor de unde vrei să faci cumpărăturile, cu paginile produselor. În noaptea de Black Friday e bine să ai la îndemână linkurile site-urilor de unde vrei să faci cumpărăturile.
Fă-ți cont din timp pe site-urile magazinelor. Trebuie să introduci informații personale precum numele, datele tale de contact, adresă de facturare, adresă de livrare a produselor și alte informații necesare din timpul cumpărăturilor.
Alege plată produselor în numerar, pentru că sistemele de plată cu cardul vor fi aglomerate și timpul de procesare va fi mare.

Alte informații utile despre Black Friday 2016

Trebuie să știi că magazinele online nu fac tot timpul față valului de clienți care doresc să achiziționeze produse aflate la reducere. Nu uită să te abonezi la newslettere, pentru că marile magazine își anunța clienții prin mail atunci când fac promoții.

Nu uită că joi seară majoritatea magazinelor își închid site-urile pentru a pregăti promoțiile. Nu te aștepta că produsele să ajungă la ține a două zi. Livrarea poate întârzia până la 14 zile.

Iată ce trebuie să faci în seara de Black Friday:

Nu știi ce vrei să îți cumperi de Black Friday? Nicio problemă! Site-urile HUFF.RO și TEOTRANDAFIR.COM îți vor prezenta cele mai importante promoții

Dacă nu ești încă hotărât ce produse să îți iei de Black Friday 2016, cel mai bine este să urmărești site-urile care vor scrie despre acest eveniment. Unul dintre ele este chiar Teo Trandafir.com, anul trecut v-am ținut la curent cu toate ofertele și reducerile marilor magazine. În categoria noastră specială pentru Black Friday vom poștă și în acest an toate infromatiile timp de 24 de ore.

Dacă vrei să citești mai multe informații despre produse înainte de a le cumpără, îți recomandăm să intri pe blogurile deja celebre cum ar fi: zoso.ro Arhi, Piticu, Subiectiv.ro care îți oferă review-uri la produse sau te pot avertiză dacă anumite magazine umflă prețurile special că promoția să pâră mai mare.

Vrei să faci bani de Black Friday?

Dacă ai un blog sau un site poți să faci ușor bani de black friday, tot ce trebuie să faci este să începi să îți construiești o strategie și să te axezi pentru un anumit gen de produse. Mai apoi, poți începe încă de pe acum să scrii review-uri despre acestea, monetizarea o poți face cu ajutorul rețelelor de afiliere, cum ar fi: profitshare.ro sau 2performant.ro.

Ține cont că traficul pe site-ul tău s-ar putea să crească semnificativ, însă poți să consulți părerea specialiștilor în domeniu care îți dau sfaturi vitale pentru că blogul tău să rămână online și să nu întâmpini probleme tehnice. Găsești pe blogul lui Zoso ghidul complet.

Află care sunt cele mai bune prețuri de Black Friday în catalog la eMAG și alte magazine

Vezi aici și LIVE text la eMAG Black Friday, dar si LIVE text la alte magazine.

Telefoane mobile
Harduri SSD
Memorii PC
Cuptor pe Gaz
Frigidere
Smartphone-uri
Incărcătoare telefoane
Mașini de spălat
Samsung Galaxy
Aspirator
Centrale termice
Plită cu gaz
Cuptor Electric
Placă de bază
Electrocasnice bucătărie
Boilere
Aparate aer condiționat
Aparate de încalzire, calorifere electrice
Robot de bucătărie
Cabluri și adaptoare
Mașină de tocat
Componente PC și periferice
Huse telefoane
Mixere
Procesoare
Acumulatoare externe
Plăci video
Selfie stick
Monitoare PC
Cartușe, tonere și consumabile
Laptopuri
Televizoare
Imprimante Inkjet cu cerneală
Mouse
Boxe PC
Căști PC
Multifuncționale
Folii protecție telefoane
Tastaturi
Scannere
Memorii USB
Hard Disk Extern
Hard Disk
Smart watch
Drone
Desktop PC
Routere Wireless
Imprimante Laser
Mașini
Genți laptop
Fiare de călcat
Aparate foto
iPhone
Electrocasnice
Blendere și tocătoare
Aparate de climatizare
Tablete
Hote
Plite electrice

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top