Connect with us
BLUE AIR introduce 4 noi rute

Știri

BLUE AIR introduce 4 noi rute: BORDEAUX, COPENHAGA, Berlin si Valencia

Compania Blue Air lansează de anul viitor 4 noi rute.

„Expansiunea companiei noastre continuă cu două zboruri noi din BUCUREȘTI spre BORDEAUX (în zilele de miercuri și duminică) și COPENHAGA (luni, miercuri și vineri), dar și din IAȘI spre BERLIN (marți, joi și duminică) și VALENCIA (miercuri și duminică).

Despre acești patru pași noi făcuți în întâmpinarea voastră, Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air, a declarat astăzi: „Ieri am anunțat zborurile către Tel Aviv, iar astăzi avem plăcerea să oferim bucureștenilor ocazia să călătorească la Bordeaux, orașul vinului franțuzesc, și Copenhaga, orașul Micii Sirene, iar ieșenilor să descopere Berlin și Valencia.”

Biletele pot fi rezervate deja online pe ➡ www.blueairweb.com„, au declarat reprezentanții companiei Blue Air pe pagina oficiala de Facebook.

Anunțul făcut de Blue Air pe Facebook

Zborurile operate de Blue Air sunt către: Belgia, Cipru, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Marea Britanie, Portugalia, România, Suedia și Spania.

Compania are cinci baze operationale, în București, Bacau, Iași, Larnaca și Torino, urmând ca din 30 octombrie să se deschidă baza din Cluj-Napoca și din 27 aprilie 2017 cea din Constanța.

Despre Blue Air

Blue Air este prima companie aeriana din Romania cu capital 100% privat. Aceasta s-a lansat in anul 2004 din dorinta de a crea o alternativa de zbor sigura, confortabila, cu un pret accesibil. Blue Air ofera zboruri ieftine spre majoritatea destinatiilor din Europa.

Blue Air detine o flota performanta, piloti experimentati si personal specializat pe toate aeroporturile pe care opereaza.

Rutele sunt variate si preturile accesibile. Clientii companiei se pot bucura de un adevarat rasfat culinar la bord, de un proces de achizitionare a biletelor foarte simplu, de siguranta si securitate atata la sol cat si in aer.

Atat in Romania, cat si in strainatate exista peste 3000 de agentii partener Blue Air, iar pasagerii au la dispozitie un call center non stop. Compania ofera program si servicii de tip myBlue SmartMoney, Grupuri, Corporate, Cargo etc.

Toat flota Blue Air este formata din avioane Boeing 737

– 3 aeronave BOEING 737-300
– 9 aeronave BOEING 737-400
– 5 aeronave BOEING 737-500
– 1 aeronava BOEING 737-700
– 6 aeronave BOEING 737-800

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top