Categorii Știri

Bolțari finisați Traverstone pentru împrejmuirea locuinței

Nu este vorba numai despre o barieră de protecție, ci și despre un element de design esențial pentru orice proprietate. Da, ți-ai dat seama că este vorba despre gardul care împrejmuiește locuința, tocmai de aceea pentru realizarea acestuia este recomandat să ții cont de diverse aspecte. Despre acestea vei descoperi mai multe în acest articol.

Sunt produsele StarStone potrivite pentru construirea unor garduri?

Răspunsul la această întrebare nu poate fi decât afirmativ. Da, produsele star stone sunt realizate din materiale de calitate înaltă, ceea ce garantează rezistența și durabilitatea acestora în fața unor factori de mediu sau în fața uzurii. Gardurile realizate din acestea vor rămâne, cu siguranță, robuste și estetice pe termen lung. 

Gama variată de modele și finisaje oferă posibilitatea de a alege exact ce se potrivește stilului dorit, iar montajul rapid și eficient va ajuta la economii de timp și resurse. 

Bolțarii finisați traverstone pentru un gard cu design autentic

O alegere excelentă când vine vorba de realizarea gardurilor din produse starstone este reprezentată de bolțarii finisați Traverstone Block. Designul acestora este inspirat din piatra naturală, ceea ce oferă un aspect rustic și elegant, iar textura și finisajele de calitate superioară sunt aspectele care vor adăuga valoare estetică oricărui gard, făcându-l să pară parte integrantă din peisajul natural. 

Cum pot fi montați bolțarii traverstone?

Montajul acestor produse star stone gard este un proces simplu, dat fiind designul practic, dar și instrucțiunile detaliate de care vei beneficia. 

Este importantă, înainte de toate, pregătirea unei fundații solide și nivelate: adâncimea acesteia va depinde de înălțimea gardului și de tipul solului. Aceasta trebuie realizată din beton armat pentru a asigura stabilitatea structurii. 

Așază primul rând de bolțari, apoi montează în mod succesiv rândurile, aplicând mortar între fiecare rând pentru stabilitate. Asigură-te că fiecare rând este nivelat și aliniat corect. 

Pentru o rezistență sporită, folosește bare de armare pe verticală în interiorul bolțarilor, mai ales pentru construirea unui gard mai înalt. După montaj, realizează finisajele necesare pentru a conferi un aspect uniform și deosebit estetic gardului. Aplică un strat de impermeabilizare pentru a prelungi durabilitatea în fața intemperiilor și bucură-te de această alegere inteligentă, transformând spațiul exterior într-unul deosebit din toate punctele de vedere.

Share
Scris de
Olănescu Andrei

Acest site foloseste cookies.

Read More