Connect with us
Liviu Dragnea i-ar fi cerut demisia lui Sorin Grindeanu. Premierul a luat decizia finală!

Știri

Bombă în politica românească! Dragnea a cerut demisia lui Grindeanu. Ce a făcut premierul

Președintele PSD Liviu Dragnea ar fi avut o întâlnire luni seara, la sediul social-democraților, cu premierul Sorin Grindeanu, în cadrul căreia i-ar fi cerut demisia, informează surse politice citate de Mediafax.

Dragnea a invocat nerealizarea Fondului suveran de investiții, însă prim-ministrul a refuzat solicitarea acestuia de a-și depune demisia.

Dragnea a convocat pentru miercuri CExN al PSD, unde se vor lua o serie de decizii ca urmare a finalizării Raportului de evaluare a activităţii Guvernului.

Surse politice au arătat că Dragnea ia în calcul schimbarea întregului Cabinet Grindeanu, prin retragerea sprijinului politic de către CExN.

Relațiile dintre președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, și premierul Sorin Grindeanu, au început să se deterioreze, primul fiind nemulțumit de activitatea acestui Executiv. Aceste nemulțumiri vin și în contextul tensionat creat de Legea Salarizării și amânările de creșteri ale salariilor promise de PSD în programul de guvernare.

Citește și: Legea salarizării a fost adoptată. Lia Olguţa Vasilescu: ”Nu mai sunt nici măcar…

Citește și: Premierul Sorin Grindeanu a făcut anunțul așteptat de toate mamele

1 Comment

1 Comment

  1. Visinica

    2017-06-13T11:19:11+03:00 at 11:19

    Dragnea si ai lui sa se duca dracului. O adunatura de oportunisti si impostori. Acum cand s-a dezumflat gogoasa cu pragramul de guvernare cauta sa-l scoata pe Grindeanu tap ispasitor. Trebuia sa-si faca foarte bine temele si apoi sa arunce in piata masuri populiste. Sa-i fie rusine. Justitia noastra, a poporului nu va fi la fel de blanda.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top