Connect with us
Un număr de 49 de persoane au fost rănite pe pârtii în primele două zile ale noului an. Zece au suferit fracturi și au fost internate.

Știri

Brașov: 49 de persoane s-au rănit pe pârtii, în primele zile din 2017

Un număr de 49 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-au accidentat pe pârtiile din Poiana Brașov, Predeal și Bran, în primele două zile din 2017.

Zece dintre aceste persoane au avut nevoie de spitalizare, după ce au suferit fracturi. Potrivit medicilor, accidentările nu au fost foarte grave, majoritatea răniţilor suferind traumatisme şi lovituri uşoare la cap în urma căzăturilor pe pârtia de schi sau la săniuş. Zece persoane au ajuns totuşi la urgenţă după ce au suferit fracturi la mâini sau picioare.

Citește și: Pârtiile din Poiana Brașov s-au deschis

În perioada vacanţei de sărbători, şi salvamontiştii din staţiunea hunedoareană Straja au intervenit în aproape 70 de cazuri, dintre care 30 au necesitat evacuarea cu ambulanţa sau cu echipajele SMURD. Intervenţiile salvamontiştilor au fost îngreunate din cauza numărului mare de turişti din staţiune şi a drumului foarte aglomerat, scrie news.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top