Connect with us
Braşov: Accident cu şapte victime! Circulaţia pe DN1- oprită pe ambele sensuri de mers

Știri

Braşov: Accident cu şapte victime! Circulaţia pe DN1- oprită pe ambele sensuri de mers

Circulația oprită în Brașov. Un accident în care au fost implicate mai multe autoturisme, soldat cu rănirea a şapte persoane, a avut loc vineri dimineaţa, pe DN 1, la ieşirea din Predeal, conform ISU Braşov.

”Accidentul s-a petrecut pe podul de la ieşirea din Predeal. Se pare că sunt implicate trei autoturisme, şapte victime conştiente, neîncarcerate, politraumatizate.

La faţa locului s-au deplasat trei echipaje SMURD, un echipaj SAJ şi un echipaj de stins incendii cu apă şi spumă”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă.

Potrivit Infotrafic, circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers în zonă, pentru acordarea de îngrijiri medicale şi pentru efectuarea cercetării locului faptei.

Din primele informaţii, autoturismele implicate în accident au intrat în coliziune ca urmare a unei depăşiri neregulamentare.

Teleorman: Căutările minorei dispărute în râul Vedea, suspendate; vor fi reluate vineri

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman anunţă că vor fi suspendate căutările fetei de 13 ani care a dispărut, joi, în râul Vedea, urmând ca vineri dimineaţă misiunea de căutare să fie reluată.

”La lăsarea întunericului, căutările vor fi întrerupte şi reluate mâine de dimineaţă. Acestea s-au desfăşurat pe o distanţă de aproximativ 1 km în aval, de echipa de scafandri şi circa 6 km de către ceilalţi pompieri, cu bărcile de salvare”, informează ISU Teleorman.

Fata de 13 ani este dispărută în râul Vedea, în apropiere de comuna Smârdioasa. Incidentul a fost anunţat la 112. Ajunşi la faţa locului, salvatorii au raportat că în acest eveniment a mai fost implicată o fată, tot de 13 ani, care a fost recuperată din râu de către cetăţeni.

Căutările s-au efectuat cu forţe sporite, scafandri, pompieri, poliţişti, iar la faţa locului au ajuns autospeciale ale ISU, ambarcaţiuni şi un echipaj SMURD. Căutările vor fi reluate vineri la ora 8,00.

Citește și: Traficul rutier pe A2, închis între Drajna şi Lehliu, pe ambele sensuri

O fată de 13 ani este dispărută în râul Vedea, în apropiere de comuna Smârdioasa, fiind în desfăşurare misiuni de căutare, inclusiv cu scafandri, informează joi seara Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman.

Ajunşi la faţa locului, salvatorii au raportat că în acest eveniment a mai fost implicată o fată, tot de 13 ani, care a fost recuperată din râu de către cetăţeni.

”Totodată, s-a solicitat suplimentarea mijloacelor de intervenţie cu echipa de căutare-salvare din mediu acvatic (scafandrii) din cadrul Detaşamentului de Pompieri Alexandria pentru căutarea persoanei dispărute.

S-a făcut solicitare către ISU Giurgiu pentru sprijinirea cu doi scafandri, necesari formării echipajului de căutare-salvare”, informează reprezentanţii ISU Teleorman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top