Connect with us
Accident grav lângă București. Victimele au ajuns la spital, ce s-a întâmplat

Știri

Brașov: Accident grav între Ungra și Dăișoara, cu mai multe victime. Cine a produs tragedia

Un grav accident rutier, soldat cu moartea unei persoane s-a produs în noaptea de miecuri spre joi, în județul Brașov. Se pare că șoferul vinovat de producerea accidentului nu avea permis de conducere.

O persoană a murit şi alte patru au fost rănite, noaptea trecută, după ce tractorul în care se aflau s-a răsturnat în afara carosabilului, la o diferenţă de nivel de aproximativ cinci metri, pe DC 21, între localităţile Ungra şi Dăişoara, a informat joi purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, Gabriela Dinu.

”În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 00,45, un bărbat de 34 de ani din judeţul Braşov care a condus un tractor pe DC 21, dinspre Ungra spre Dăişoara, la km 5+900, drum în pantă şi curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat în stânga sensului de mers, la o diferenţă de nivel de aproximativ cinci metri.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea a patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 17 şi 23 de ani, toţi din judeţul Braşov. Răniţii au fost transportaţi la unităţi medicale pentru îngrijiri, doi dintre ei rămânând internaţi”, a precizat reprezentanta IPJ Braşov.

Conform acesteia, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul de 34 de ani nu poseda permis de conducere, iar tractorul nu era înmatriculat. Ancheta în acest caz este în derulare, fiind deschis un dosar penal.

Citește și: Regizorul Terry Gilliam a suferit un accident cerebral, chiar înainte ca filmul său să ruleze la Cannes

Citește și: Prahova: Accident în Loloiasca: Un TIR a lovit un autobuz. Mai multe victime

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top