Connect with us
O învățătoare din Brașov este acuzată că și-a jignit și terorizat elevii de clasa a II a. Conducerea școlii a deschis o anchetă.

Știri

Brașov: Elevi de clasa a II a, terorizați de învățătoare! Ce le făcea femeia

Conducerea Școlii Generale numărul 4 Brașov a deschis o anchetă, după ce un părinte a înregistrat-o pe o învățătoare în timp ce jignea elevii de clasa a II a.

Cadrul didactic își teroriza elevii, iar unii s-au plîns părinților de acest lucru. Unul dintre ei a decis să o înregistreze pe femeie în clasă.

”Ia şi scrie, că te strâng de gât! Ia şi scrie, că te mănânc! Nu face aşa că te duc în grădina zoologică, acolo te duc! Ia şi scrie! Până nu scrii tot pe caiet, nu scrii nimic la tablă! Te mănânc! Te mănânc, nu alta. Ia şi scrie sim-plu! Nu ţi-e ruşine, tâmpitule ce eşti!”, se aude pe una dintre întregistrările făcute de un părinte.

Unui alt copil femeia îi spune ”gunoi”.

”Ia vino, mă, încoa’, la mine! Umflatule! Vezi că te-ai şi îngrăşat, tragi un fund după tine!… Unde ţi-e lucrarea? (…) Taci, măi, din gură! Nu mai sări, măi, cu gura! Pe tine să nu te aud, măi, cum sari tu cu gura aia, măi, nesimţitule! Pentru mine eşti gunoi în clasa asta!”, se aude pe altă înregistrare.

Citește și: Profesoară diagnosticată cu tuberculoză, în Galați. Anchetă epidemiologică în școală

În replică, femeia, care predă de 38 de ani, spune că vocea din înregistrări nu este a ei.

Ce măsuri se vor lua împotriva învățătoarei din Brașov

”S-a constitutit o comisie de disciplină la nivelul unităţii de învăţământ. Aseară (miercuri n.r.) a avut loc şi o întâlnire cu părinţii. Ancheta este în curs. Din primele discuţii doamna învăţătoare a declarat că nu este vocea dumneaei pe înregistrări. Comisia de la nivelul unităţii de învăţământ urmează să propună o sancţiunie. Potrivit Codului Muncii aceasta poate fi de la avertisment şi până la desfacerea contractului de muncă.

Doamna învăţătoare are o vechime de 38 de ani şi aceasta este prima abatere. Sancţiunea este la latitudinea comisiei din cadrul unităţii de învăţământ“, a declarat Adriana Bucur, inspector şcolar general.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top