Connect with us
Brașov: Incendiu la o fabrică de încălțăminte din Hărman

Știri

Brașov: Incendiu la o fabrică de încălțăminte din Hărman

Incendiu în această seară în Hărman, județul Brașov. Pompierii militari intervin miercuri seara pentru stingerea unui incendiu declanşat la o fabrică de încălţăminte din localitatea Hărman..

„Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de 800 de metri pătraţi, în interiorul halei şi au ars mase plastice şi cauciuc. Incendiul a fost localizat şi se lucrează la lichidarea acestuia. Nu există posibilitatea de propagare a incendiului.

La faţa locului intervin trei autospeciale de stins incendii cu apă şi spumă, o autoscară şi un echipaj SMURD. Nu sunt victime şi nu a fost nevoie să evacuăm pe cineva”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă.

Primarul localităţii, Mihai Dişor, a declarat pentru AGERPRES că nu se poate vorbi despre o fabrică.

Citește și: Incendiu la mănăstire. Mănăstirile Sf. Mina și Vovidenia au ars. Bilanțul incidentelor

„Este un atelier mai mare construit în fostele grajduri ale IAS Hărman, unde lucrează aproximativ 50 de persoane, fiind vorba despre o afacere privată”, a spus primarul, care a adăugat că el nu a fost anunţat despre incendiu.

Bărbat găsit mort în casa sa din Optaşi-Măgura de pompierii care veniseră să stingă un incendiu în locuință

Pe 24 iunie, un bărbat de 54 de ani din localitatea Optaşi-Măgura a murit, duminică, după ce casa în care locuia a luat foc, cel mai probabil de la o ţigară lăsată aprinsă, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

Citește și: Timișoara: Incendiu la un restaurant din complexul studențesc

Potrivit acestuia, bărbatul a fost găsit în una dintre camerele imobilului, după ce echipele de intervenţie au stins flăcările.

„În această dimineaţă, cetăţenii şi Serviciul Voluntar pentru situaţi de urgenţă Optaşi-Măgura au lichidat un incendiu izbucnit la o locuinţă. După stingerea incendiului, care se manifesta la bunurile dintr-o cameră de locuit, proprietarul casei, un bărbat de 54 de ani, a fost găsit decedat, cu arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului”, a explicat oficialul ISU Olt.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top