Connect with us
BREAKING NEWS Elena Udrea, pe site-ul urmăriților internaționali

Știri

BREAKING NEWS Elena Udrea, pe site-ul urmăriților internaționali

Elena Udrea este urmărită OFICIAL de Poliția Română după ce ieri a primit o condamnare definitivă în dosarul Gala Bute.

„Motiv urmărire: Mandat de executare a pedepsei închisorii nr. 44 din 05.06.2018 emis de Tribunalul Bucureşti Secţia I a Penală, condamnată la 6 ani închisoare.

Fapta: luare de mită și abuz în serviciu.

Detalii: Udrea Elena Gabriela a fost condamnată la 6 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită și abuz în serviciu”, se arată pe site-ul Poliției Române.

Elena Udrea este urmărită internațional

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a condamnat-o definitiv, marţi, pe Elena Udrea la șase ani de închisoare în dosarul „Gala Bute” pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

Un complet de cinci judecători de la Instanţa supremă a respins apelul declarat de Udrea şi de către ceilalţi inculpaţi, fiind menţinută sentinţa dată de instanţa de fond.

De asemenea, instanţa a respins cererea depusă de Elena Udrea privind repunerea procesului pe rol.

Citește și Elena Udrea, șase ani de închisoare cu executare! Rudel Obreja a primit cinci ani de închisoare cu executare

Elena Udrea a fost condamnată marți la șase ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute. Rudel Obreja a primit cinci ani de închisoare cu executare. Ion Ariton, fostul ministru al Economiei, a fost achitat. Tudor Breazu a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare.

Deciziile Curții Constituționale sunt definitive.

În dosarul Gala Bute, Elena Udrea a fost condamnată în primă instanţă la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

Elena Udrea a fost condamnată în prima instanță la șase ani de închisoare cu executare

La ultimul termen al procesului, care s-a desfăşurat pe 9 mai, un procuror a cerut admiterea apelului formulat de DNA şi sporirea pedepselor primite în primă instanţă de Elena Udrea şi fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obeja, dar şi de ceilalţi inculpaţi.

Anchetatorii au solicitat, totodată, condamnarea fostului ministru al Economiei Ion Ariton, achitat de instanţa de fond pentru acuzaţiile de participaţie improprie la abuz în serviciu şi folosire a influenţei în scopul obţinerii de foloase necuvenite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top