Știri

București: Bărbat decedat în urma intoxicării cu monoxid de carbon

O persoană și-a pierdut viața în urma intoxicării cu monoxid de carbon, iar alte două au fost găsite în stare de inconștiență. Incidentul a avut loc într-o locuință din Sectorul 2 al Capitalei.

Echipajele ISU au intervenit la o locuință de pe Strada Silvestru nr. 77 din Sectorul 2 al Capitalei, unde un bărbat a fost găsit decedat, în urma intoxicării cu monoxid de carbon. Un alt bărbat și o femeie au fost găsiți în stare de inconștiență, informează reprezentanții ISU Bucureşti-Ilfov.

Cele două persoane gasite în stare de inconștiență au fost transportate la Spitalul Floreasca. Bărabtul de 70 de ani este intubat, dar femeia de 56 de ani și-a recăpătat între timp cunoștința.

Citește și: Prahova: Accident în Tătărani. Un mort și șase răniți

La fața locului au fost detașate patru ambulanțe SMURD, dintre care două cu medic.

„Cele trei victime, doi bărbaţi şi o femeie, au vârste cuprinse între 50 şi 60 ani. Un bărbat a fost găsit  decedat, pentru celelalte două victime se fac manevre de resuscitare. S-au efectuat măsuratori şi nu s-au constatat scăpări de gaze, ci numai de monoxid de carbon, cel mai probabil de la o centrală termică”, au mai transmis reprezentanţii ISU.

Acest articol a fost actualizat la: 2017-01-08T13:16:12+02:00 13:16

Share
Scris de
Oprea Raluca

Acest site foloseste cookies.

Read More