Connect with us
Bucureşti: Restricţii rutiere în perioada 23 - 25 iunie

Știri

Bucureşti: Restricţii rutiere în perioada 23 – 25 iunie

În atenția șoferilor din Capitală! Traficul rutier este restricţionat în mai multe zone din București, cu ocazia organizării mai multor evenimente desfăşurate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

Sâmbătă şi duminică, între orele 07,00 şi 20,00, traficul va fi restricţionat pe bulevardul Liviu Rebreanu, ambele sensuri de circulaţie între strada Câmpia Libertăţii şi bulevardul Nicolae Grigorescu, pe bulevardul Nicolae Grigorescu între strada Constantin Brâncuşi şi strada Lunca Bradului, banda I şi II de circulaţie sensul de mers către bulevardul Theodor Pallady, banda III rămânând liberă circulaţiei autovehiculelor.

Ce evenimente au loc

De vineri până duminică, ARCUB organizează un eveniment cultural-artistic. Pentru buna desfăşurare a acestuia circulaţia rutieră este restricţionată de vineri până pe 25 iunie, ora 05,00, pe bulevardul Schitu Măgureanu, segmentul cuprins între strada Sf. Constantin şi Piaţa Sfântul Papă Ioan Paul III.

Citește și: Fără curent electric: Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Giurgiu

„Solicităm conducătorilor de autovehicule să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în dispozitiv, iar în intervalul orar restricţionat să evite deplasarea în zonă”, se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere

Circulaţie îngreunată pe DN7, la Călimăneşti, în urma unui accident rutier

Circulaţia se desfăşoară cu dificultate pe DN7, în zona Călimăneşti din judeţul Vâlcea, după ce două autoturisme au intrat în coliziune, traficul rutier desfăşurându-se alternativ, prin dirijare, potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

„Din cauza unui eveniment rutier, circulaţia se desfăşoară pe un fir alternativ pe DN7, la kilometrul 191+400 de metri, în localitatea Călimăneşti, judeţul Vâlcea.

În urma impactului între două autoturisme, în care a fost avariat şi un stâlp de electricitate, este blocat sensul de mers Sibiu către Râmnicu Vâlcea.

Traficul se desfăşoară pe celelalt sens alternativ, prin dirijare. Evenimentul nu s-a soldat cu victime. Valorile de trafic sunt reduse”, a informat Poliţia Română.

Citește și:  Palatul Universităţii va avea parte de reabiliarea faţadelor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top