Connect with us
Burger King: „McDonald's Romania, KFC, wanna be my Valentine?”

Știri

Burger King: „McDonald’s Romania, KFC, wanna be my Valentine?”

Sfântul Valentin este aproape și cum este serbat și-n România, Burger King s-a gândit să lanseze o provocare inedită pe Facebook pentru două lanțuri fast food. Postarea de pe Facebook a atras mii de comentarii și like-uri.

Burger King și-a întrebat competitorii: „McDonald’s Romania, KFC, wanna be my Valentine?”

Cele două lanturi de magazine încă nu au răspuns, dar postarea a generat un val de reacții pe internet. O serie de branduri s-au întrecut în răspunsuri la postare care de care mai amuzante. Unul din cele mai apreciate comentarii a fost cel postat de Casa Pariurilor: „ Cotă 1.10 că se despart pe 13 februarie”, răspunsul a strâns peste 2800 de reacții.

Producători de mobilă, importatori de toalete ecologice, pastiserii și cofetării s-au întrecut în mesaje, care au atras amuzamentul tuturor.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top