Connect with us
Accident în Oreavu, foarte grav, soldat cu moartea unei persoane și rănirea altor patru

Știri

Accident foarte grav, soldat cu moartea unei persoane și rănirea altor patru

Un grav accident rutier s-a petrecut duminică, pe raza satului Oreavu, la ieșirea din municipiul Râmnicu Sărat, din județul Buzău.

Un tânăr de 23 de ani este, cel mai probabil, autorul accidentului produs duminică, pe DN 2, la ieşirea din Râmnicu Sărat, în care au fost implicate trei autoturisme.

În accidentul rutier, o persoană a murit, iar alte patru au fost rănite.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, agentul şef Mihai Drăghiciu, un tânăr de 23 de ani din Râmnicu Sărat, care conducea un autoturism pe DN 2 către Buzău, nu a păstrat distanţa în mers faţă de maşina din faţa sa, pe care a acroşat-o şi a intrat apoi pe sensul opus, unde a mai acroşat lateral un autoturism ce circula regulamentar.

„Din impact a rezultat decesul unei femei de 30 de ani, din Capitală, şi rănirea altor patru persoane, între care şi şoferul de 23 de ani”, a precizat Drăghiciu.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a informat duminică, printr-un comunicat de presă, că din cauza unui accident în care au fost implicate trei autoturisme circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir alternativ pe DN 2 Râmnicu Sărat – Buzău, în zona localităţii Oreavu.

Alte două accidente au avut loc în Buzău

Două accidente rutiere au avut loc, duminică, pe raza judeţului Buzău, în urma cărora doi motociclişti au fost grav răniţi.

„Un accident rutier s-a produs pe DJ 203 K în apropiere de Primăria comunei Mărăcineni. Un motociclist a intrat cu viteză într-un autoturism care i-a apărut în faţă în momentul în care vira spre o spălătorie”, a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, agentul şef Mihai Drăghiciu.

Potrivit acestuia, motociclistul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău.

Un alt accident în care a fost implicat un motociclist s-a produs în localitatea Vipereşti.

„Un motociclist a fost lovit de o maşină pe un drum secundar. Victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău.

Citește și: ARAD: Accident între Ineu și Bocsig, cu șapte victime

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top