Connect with us

Știri

Două persoane au fost găsite carbonizate în urma unui incendiu devastator. O a treia persoană este dispărută

Doi bărbaţi de 42, respectiv 51 de ani, au murit carbonizaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică după ce casa în care locuiau în localitatea buzoiană Vadu Paşii a luat foc de la un coş de fum.

O a treia persoană cu care cei doi locuiau în acest imobil, o femeie de 48 de ani, este dată dispărută.

„Vecinii au sunat la 112 şi au informat că o casă în care locuiesc trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, a luat foc, în interior au fost găsite trupurile carbonizate a doi bărbaţi de 42 de ani, şi respectiv 51 de ani”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, slt George Creţu.

Citește și: Incendiu de proporții în acest moment! Zeci de pompieri încearcă să stingă focul: „O parte din acoperiș s-a prăbușit”

Potrivit sursei citate, pompierii au stabilit drept cauză a incendiului un coş de fum neprotejat corespunzător faţă de materiale combustibile.

Este al doilea incendiu mortal în comuna Vadu Paşii din ultima perioadă, un pensionar de 62 de ani arzând în urmă cu o săptămână în propria locuinţă.

Incendii puternice în București pe 8 decembrie

Sâmbătă, două incendii puternice au izbucnit în acelați timp. Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov aau acționat cu câte 5 autospeciale de intervenţie, sâmbătă după-amiază, la două incendii produse în str Anghel Dogaru, din sectorul 5, şi respectiv str Anestinelor, din sectorul 3.

Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti-Ilfov, în cazul incendiului din str Anghel Dogaru ard acoperişurile la două locuinţe şi anexe.

De asemenea, în cazul incendiului din str Anestinelor arde o casă plan parter, lipită de un bloc, 3 persoane fiind evacuate din această locaţie.

La ora transmiterii acestei ştiri, cele două incendii au fost localizate, informează sursa citată.

Incendiul din str Anestinelor s-a manifestat pe o suprafaţă de circa 100 metri pătraţi a casei respective, fiind afectată şi faţada blocului din vecinătate, mai precizează sursa citată.

foto: Facebook ISU Buzău

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top