Connect with us
Buzău, județ cu probleme. Vremea rea care s-a năpustit asupra României în ultimele ore cauzează probleme în zeci de județe din toată țara.

Știri

Buzău, județ cu probleme – o ambulanță a rămas blocată

Buzău, județ cu probleme. Vremea rea care s-a năpustit asupra României în ultimele ore cauzează probleme în zeci de județe din toată țara. Ultimul loc unde s-au raportat probleme este Buzău.

UPDATE, ora 22:32: Ambulanța a ajuns la cei doi bolnavi. „Pe tot parcursul drumului care a durat aproximativ două ore medicii de pe ambulanţă au păstrat legătura atât cu bărbatul de 68 de ani cât şi cu părinţii copilului de patru luni cărora le-au recomandat administrarea de antitermice care au dus la îmbunătăţirea stării generale a bebeluşului.”, a precizat George Crețu, reprezentantul ISU Buzău.

Buzău, județ cu probleme – doi bolnavi prinși captivi în nămeți

O ambulanță care transporta un copil de 4 luni cu febră și un bărbat de 68 de ani, suferind de dispnee a rămas blocată pe drum. Viscolul puternic a troienit zăpada și nici măcar autofreza care mergea înaintea ambulanței nu a mai făcut față.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, George Creţu a explicat situația. „O autosanitară a fost solicitată în localitatea Râmnicelu pentru a prelua doi bolnavi. Deplasarea către localitatea în cauză a fost barată de drumul acoperit cu zăpadă și vizibilitatea redusă.”, a declarat acesta.

Citește și: Brăila, județ blocat – toate drumurile au fost închise

La ora actuală, un utilaj de la departamentul de Drumuri Naționale se deplasează în zonă pentru a elibera ambulanța. Este necunoscută situația medicală a celor două persoane.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top