Știri

Cadavru descoperit în zona Canionului 7 Scări din Brașov

Cadavrul unu tânăr a fost descoperit vineri, în zona Canionului 7 din Brașov. Bărbatul nu a fost încă identificat, deoarece asupra lui nu s-au găsit acte, însă polițiștii iau în considerare ipoteza ca el să fie un student dispărut în urmă cu câteva zile.

Cadavrul era acoperit aproape în întregime de zăpadă când a fost descoperit de un bărbat care locuiește în apropiere. Acesta a sunat la 112 iar la fața locului a ajuns o echipă de jandarmi montani. Aceștia au fost nevoiți să coboare trupul până într-o zonă accesibilă.

”Am fost solicitaţi pentru a interveni şi a transporta victima într-o zonă accesibilă de unde să fie preluată de medicii legişti“, a declarat Ciprian Aldea, purtător de cuvânt la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Braşov.

Cadavrul nu a fost încă identificat

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, Gabriela Dinu, trupul este al unui bărbat de până în 30 de ani. Asupra cadavrului nu au fost găsite acte de identitate.

”Trupul bărbatului va fi transportat la Laboratorul de Medicină Legală pentru autopsia care va releva cauza morţii. Nu avea acte de identitate asupra sa, dar este un tânăr de până în 30 ani. Există o sesizare de dispariţia a unui tânăr la începutul acestei săptămâni şi vom verifica şi această ipoteză. Deocamdată însă victima nu a fost identificată“, a declarat Gabriela Dinu.

Citește și: Andrei Malanin, consul rus, găsit mort în locuința sa din Atena
Un tânăr din Săcele, care este student la Timişoara, a fost dat dispărut de către familie la începutul săptămânii.

Canionul 7 Scări, în apropierea căruia a fost descoperit cadavrul, este închis iarna pentru vizitatori pentru a fi evitate eventuale accidente.

Acest articol a fost actualizat la: 2017-01-13T20:17:24+02:00 20:17

Share
Scris de
Oprea Raluca

Acest site foloseste cookies.

Read More