Connect with us
Traficul rutier pe DN3, în județul Călărași, între localitățile Mihai Viteazu și Plevna este întrerupt marți din cauza viscolului și a zăpezii acumulate.

Știri

UPDATE: Călărași: Traficul pe DN3, întrerupt între Mihai Viteazu și Plevna

Traficul rutier pe DN3, între localităţile Mihai Viteazu şi Plevna, din judeţul Călăraşi, este întrerupt, marţi dimineaţă, din cauza viscolului şi a sulurilor de zăpadă.

Update, ora 10.38: Traficul rutier pe DN3, între localităţile Mihai Viteazu şi Plevna, din judeţul Călăraşi, întrerupt, marţi dimineaţă, din cauza viscolului şi a sulurilor de zăpadă, a fost reluat.

Stire initiala

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, la ora 7.45, din cauza viscolului şi a sulurilor de zăpadă, circulaţia pe DN3 Călăraşi – Lehliu, între localităţile Mihai Viteazu şi Plevna, în judeţul Călăraşi, este întrerupt.

De asemenea, pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti se circulă cu dificultate, vizibilitatea fiind scăzută sub 100 de metri din cauza viscolului.

Citește și: Trafic îngreunat pe A2 și A3, din cauza ninsorii

Şi pe A2 Bucureşti – Constanţa traficul este îngreunat, între Fundulea şi Lehliu vizibilitatea fiind sub 100 de metri, iar între Lehliu şi Drajna vizibilitatea este scăzută sub 50 de metri din cauza viscolului.

Potrivit Infotrafic, se acţionează şi se împrăştie material antiderapant, însă din cauza vântului puternic zăpada este readusă pe şosea.

Judeţele Constanţa şi Călăraşi, alături de Caraş-Severin şi Mehedinţi, se află sub avertizare cod galben, de luni seară şi până marţi după-amiază. Meteorologii au atenţionat că, până miercuri seară, în sudul şi sud-estul ţării va fi vânt, care va putea depăşi la rafală 55 de kilometri pe oră, iar în Banat, Oltenia, jumătatea de sud a Munteniei şi în Dobrogea vor fi ninsori slabe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top