Connect with us

Știri

CAMPANIE incredibila pentru transsexualul BRUCE JENNER! Ce fac acesti barbati pentru tatal lui Kim Kardashian nu are pereche!

O adevarata isterie a inceput zilele acestea pe Twitter, dupa confesiunile emotionante ale lui Bruce Jenner, care la 65 de ani a inceput procesul de schimbare de sex.

#PainYourNailsforBruce este unul dintre hashtagurile cele mai urmarite pe Twitter si Instagram in clipa de fata. Si anume, barbatii din toata lumea isi vopsesc unghiile pentru a-si arata sprijinul fata de suferinta lui Bruce Jenner si lupta impotriva homo si transfobiei.

CITESTE SI: UITE CUM ISI O MAMA BAIATUL IN STRADA

Aceasta miscare solidara cu fostul campion olimpic american vine la cateva zile dupa ce Bruce a facut cele mai mari confesiuni de pana acum. Acesta a marturisit ca a inceput sa ia estrogen (hormon feminin) inca din anii 80 dar si-a intrerupt procesul dupa doar 5 ani, din teama.

Cea care i-a fost mereu aproape lui Bruce Jenner este fiica lui vitrega, Kim Kardshian, care a declarat la Today (NBC) ca toata familia este alaturi de tatal ei si toti au teama de a nu-l jigni atunci cand li se adreseaza cu ‘el’ sau ‘ea’.
bruce jenner 01

bruce jenner 02

bruce jenner 03

bruce jenner 04

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top