Connect with us
Când are loc cel unul dintre cele mai mari festivaluri din România. Autoritățile au stabilit data pentru 2021

Știri

Când are loc cel unul dintre cele mai mari festivaluri din România. Autoritățile au stabilit data pentru 2021

Cele mai mari festivaluri din țara noastră au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus, care a dat complet peste cap planurile românilor și ale iubitorilor de muzică și distracție care se adunau în România pentru a participa la unele dintre cele mai importante show-uri. Cu toate acestea, autoritățile și organizatorii speră că situația va fi ceva mai bună în noul an, motiv pentru care au stabilit deja data în care ar trebui să se desfășoare Neversea 2021.

Neversea 2021 are loc în iulie

Deși pandemia a dus la anularea multor evenimente importante din țara noastră, românii sunt optimiști și cred că noul an le va permite să se întoarcă la viața normală. La fel se consideră și în cazul marilor festivaluri din țara noastră, care în 2020 nu au mai avut loc din cauza pandemiei de coronavirus.

Astfel, s-a stabilit deja când are loc Neversea 2021, cel mai tare festival muzical al verii, Pentru prima dată, oamenii au avut ocazia de a alege ei intervalul în care să se desfășoare marele show, care în fiecare vară adună laolaltă un număr mare de tineri și nu numai, pasionați de muzică și distracție. Fanii au optat pentru zlele de joi, 8 iulie, până duminică, 11 iulie 2021.

Organizatorii evenimentul au început deja să pregătească toate demersurile și speră că succesul va fi de partea lor anul acesta și vor putea duce la bun sfârșit planurile pe care le au cu marele festival, după ce vara trecută i-a surprins neplăcut.

„Zeci de mii de constănțeni, dar și turiști s-au relaxat în vibe-uri de festival pe plaja din Constanța în cele mai sigure condiții. Suntem încrezători că vara anului 2021 ne va găsi într-o cu totul altă etapă, mult mai aproape de normalitatea pe care o așteaptă întreaga lume. Suntem optimiști că în vara 2021 ne vom revedea pe plaja Neversea de unde se văd cele mai frumoase răsărituri”, a declarat Chereji, Directorul de Comunicare al festivalului Neversea.

Primarul Constanței, Vergil Chițac, i-a asigurat pe organizatori că îi susține în ceea ce fac și că este de acord și cu alte proiecte pe care organizatorii vor să le deruleze în zonă, pentru a promova orașul și în afara sezonului estival.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top