Connect with us
Untold, Neversea, Electric Castle și Summer Well au fost amânate pentru 2021. Cum îți poți recupera banii pe bilete

Economic

Untold, Neversea, Electric Castle și Summer Well au fost amânate pentru 2021. Cum îți poți recupera banii pe bilete

De la data de 1 iunie, mai multe restricții au fost ridicate, iar alte măsuri au fost impuse. Astfel, libera circulație a intrat în vigoare, iar oamenii nu vor mai avea nevoie de declarație pe propria răspundere, terasele și plajele s-au deschis și sunt permise evenimentele cu cel mult 500 de persoane. În acest context, marile festivaluri precum Untold, Neversea, Electric Castle și Summer Well au fost anulate și reprogramate pentru anul următor. Organizatorii au anunțat, în mod oficial, ce se va întâmpla cu biletele achiziționate.

Untold, Neversea, Electric Castle și Summer Well au fost amânate pentru 2021. Cum îți poți recupera banii pe bilete

Organizatorii Untold și Neversea au anunțat că festivalurile programate vara aceasta au fost amânate pentru 2021 din cauza restricțiilor impuse de autorități. Aceștia au explicat într-un comunicat de presă că incertitudinea ultimelor luni s-a adeverit, iar marile evenimente nu vor mai avea loc anul acesta. Din cauza condițiilor neprielnice și a faptului că numărul mare de persoane nu se încadrează în limita autorităților, cele două festivaluri au fost reprogramate pentru anul următor.

„Ministerul Culturii a trimis în Parlamentul României un proiect de lege care interzice organizarea evenimentelor cu peste 1000 de persoane până pe 31 august 2020. Considerăm necesar să ne asumăm noi o decizie finală, care să ofere claritate tuturor celor care așteptau festivalurile din această vară. Cu inima frântă, dar cu certitudinea că luăm cea mai bună decizie pentru sănătatea și siguranța tuturor românilor, luăm decizia de a amâna UNTOLD și NEVERSEA din acest an, pentru anul 2021.”, susține comunicatul de presă.

În ceea ce privește biletele achiziționate, acestea rămân valabile pentru anul 2021. În plus, acestea pot fi transformate în bilete anytime, ce vor fi folosite în una din următoarele trei ediții. Cei care nu pot fi prezenți la evenimente în 2021, își vor putea recupera banii în perioada 1 octombrie- 31 decembrie 2021.

Electric Castle și Summer Well, amânate pentru 2021

Și ediția numărul 8 de anul acesta a festivalului Electric Castle a fost amânată pentru 2021, în perioada 14-18 iulie. Evenimentul fusese iniţial programat în perioada 15-17 iulie, la Castelul Banffy, dar a fost decalat din cauza pandemiei de coronavirus. Organizatorii au făcut anunțul pe o rețea de socializare. Au afirmat că au luat această decizie pentru siguranța participanților. Conform acestora, toate biletele achiziţionate vor fi valabile pentru ediţia din 2021, iar „cei care nu vor putea participa vor avea la dispoziţie şi alte opţiuni”.

Și Summer Well se va desfășura tot anul următor, în luna august.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top