Când au loc primele extrageri Loto 6/49

12.06.2020
Când au loc primele extrageri Loto 6/49

Agențiile Loteriei Române se vor deschide de luni, 15 iunie, așa că primele extrageri Loto 6/49 de după pandemie vor avea loc în duminica imediat următoare. Jucătorii fideli așteaptă cu nerăbdare redeschiderea agențiilro să își poată încerca din noul norocul!

Când au loc primele extrageri Loto 6/49

Anunțul mult așteptat a fost făcut de premierul Ludovic Orban ieri, 11 iunie. Acesta a anunțat noile măsuri de relaxare, pritnre care se numără și redeschiderea sălilor de jocuri de noroc. „Se permite reluarea activităților pentru jocurile de noroc, respectiv Loteria, casele de pariuri care prezintă un risc epidemiologic relativ scăzut”, a anunțat premierul Ludovic Orban joi seara.

Ca urmare a acestui anunț Loteria Română a anunțat că din data de 15 iunie, după ora 14:00, se vor deschide gradual toate agențiile sale și românii vor putea din nou să își încerce norocul. Inițial, Loteria Română promisese că va dezvolta un sistem de jocuri online, însă ideea nu s-a mai materializat. Primele trageri Loto 6/49 vor avea loc duminică, 21 iunie.

Tot din 15 iunie se vor relua și plățile căștigurilor, acestea fiind suspendate în data de 25 martie. Termenele pentru ridicarea câștigurilor prevăzute de regulamentele de joc nu au mai curs începând cu aceeași dată.

Jucătorii își vor putea încerca din nou norocul la loto 6/49 și nu numai, în condiții de siguranță și protecție. Loteria Română s-a pregătit pentru redeschiderea agențiilor cu o serie de măsuri de prevenție necesare pentru protejarea sănătății jucătorilor și a angajaților și va respecta toate normele care vor fi stabilite de autorități.

În agențiile loto vor exista panouri de plexiglas transparent (cu rolul de a separa operatorul de contactul direct cu jucătorii), benzi avertizoare de menținere a distanței de siguranță, dezinfectat pentru mâini pus la dispoziția jucătorilor și dezinfectant pentru suprafețele de joc. Angajații vor purta măști de protecție facială și vor avea, de asemenea, la dispoziție mănuși de unică folosință și vizete transparente de protecție. Dezinfectarea agențiilor și a suprafețelor de contact se va face zilnic, conform unui orar care va fi afișat la loc vizibil, împreună cu celelalte reguli și recomandări privind accesul și comportamentul în agențiile Loteriei Române.

Toți jucătorii trebuie sp resoecte regulie impuse

Importanța respectării tuturor regulilor de conduită privind accesul în agențiile loto este esențială. Jucătorii au câteva responsabilități cu care deja sunt familiarizați: să respecte distanța de siguranță, să poarte mască de protecție facială, să-și dezinfecteze mâinile la intrarea în agenții, să respecte toate recomandările pentru a se proteja pe ei și pe cei din jur.

”Este un moment așteptat de toți angajații Loteriei Române și, bineînțeles, de către toți jucătorii noștri, cărora le mulțumim pentru fidelitate și încredere. Am convingerea că împreună, jucători, angajați și colaboratori, vom duce mai departe, cu responsabilitate, tradiția Loteriei Române, una dintre cele mai vechi instituții românești, care aniversează anul acesta 114 ani de activitate. Indiferent de perioadele traversate, rolul social și misiunea Loteriei Române au rămas neschimbate: crearea fondurilor necesare finanțării unor proiecte de interes public național prin oferirea de jocuri sigure și responsabile.” – Sebastian-Iacob Moga, Director General C.N. ”Loteria Română” S.A.