Connect with us
Loto 6/49 și restul jocurilor se mută în online. Când va avea loc prima extragere

Economic

Loto 6/49 și restul jocurilor se mută în online. Când va avea loc prima extragere

Pandemia de coronavirus a afectat mai multe domenii. Din punct de vedere economic, pe lângă industria HORECA, și alte ramuri și-au întrerupt activitatea. La fel s-a întâmplat și cu Loteria Română sau alte jocuri de noroc. Astfel, acestea nu vor fi deschise în regim fizic nici de la 1 iunie, pentru că nu au fost stabilite prevederi în acest sens. În plus, se lucrează cu Autoritatea pentru Digitalizarea României la implementarea unui sistem pentru jocurile loto online.

Loto 6/49 și restul jocurilor se mută în online. Când va avea loc prima extragere

Loteria Română a anunțat printr-un comunicat că jocurile se vor muta în mediul online, până la următoarea hotărâre a autorităților. În acest sens, desfășoară o colaborare cu Autoritatea pentru Digitalizarea României. Proiectul se află într-un stadiu avansat și, în curând, oamenii vor putea lua parte la prima extracție după oprirea activității din cauza pandemiei.

”Urmare a Hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel naţional şi a măsurilor de prevenire şi control a infecţiilor, în contextul situaţiei epidemiologice generate de virusul SARS-COV-2 publicată în Monitorul Oficial nr. 395/15.05.2020, activităţile de jocuri de noroc organizate în spaţii închise sunt interzise, prin urmare agenţiile loto rămân închise până la o nouă decizie a autorităţilor.”, a transmis Loteria Română.

Reprezentanții acestui domeniu speră că activitatea va fi reluată de la 15 iunie, odată cu turismul. Și aici vor fi impuse măsuri stricte de prevenire a infectării cu noul coronavirus. De exemplu, în cazul jocurilor de noroc la aparate, clienții vor fi separați prin panouri de plexiglas. În plus, nu își vor putea schimba locul, având în vedere că spațiul trebuie dezinfectat după fiecare utilizare. Accesul va fi permis doar cu purtarea măștii de protecție și va fi păstrată distanța socială. La fel se va întâmpla și în cazul angajaților.

 

 

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top