Connect with us
Cîntărețul de folk Liviu Nechita a murit. Anunțul a fost făcut de Nicu Alifantis, pe pagina sa de socializare.

Știri

Cântărețul de folk LIVIU NECHITA a murit

Cântărețul de folk Liviu Nechita a murit la vârsta de 47 de ani. Anunțul a fost făcut de Nicu Alifantis, pe pagina sa de Facebook.

„O veste tristă mi-a ajuns astă seară la urechi. A încetat din viață Liviu Nechita. Cine era Liviu Nechita? Un om. Un om talentat, generos, sincer, onest. Ne-am cunoscut prin intermediul lui Marius Matache în 24 octombrie 2014 la Iași, la un concert dat în memoria poetului Dan Giosu, Dumnezeu să-l odihnească, cu care Liviu a fost foarte bun prieten.

Cred că ne-am conversat la acea primă și ultimă întâlnire vreo oră, atât. Apoi ne-am despărțit. Eu la București, el la Milano unde trăia. Atât l-am cunoscut, o zi și sincer îi duc deja dorul. Dumnezeu să te-odihnească și să te primescă în brațele Sale, Omule!”, a scris Alifantis pe contul său de socializare.

Citește și: A murit nevasta fostului premier

Liviu Nechita a fost un chitaris, compozitor și solist de muzică folk. El este cunoscut pentru activitatea sa din cadrul grupului folk Prefix 032. Nechita este autorul unor piese precum „Privirea Ta”, „Departe” sau „Gânduri”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top