Connect with us
Care sunt echipamentele indispensabile dintr-o firmă de curățenie

Știri

Care sunt echipamentele indispensabile dintr-o firmă de curățenie

Care sunt echipamentele indispensabile dintr-o firmă de curățenie

De cele mai multe ori, o firmă de curățenie oferă o gamă largă de servicii, în funcție de preferințele și necesitatea beneficiarului. Astfel, apelând la o firmă de curățenie specializată, veți putea beneficia atât de curățenie generală cât și de curățenie de întreținere, curățenie de primăvară, vară etc., curățenie pentru evenimente speciale, curățenie după constructor s.a.m.d. Aceste firme sunt dedicate în totalitate necesităților clienților săi, încercând din răsputeri să ofere servicii de cea mai înaltă calitate, deoarece, satisfacerea clienților este obiectivul numărul unu.

Însă, pentru ca o astfel de firmă să poată presta serviciile la cele mai ridicate standarde, pentru mai multe domenii de activitate, trebuie să fie complet echipată cu produse și echipamente curatenie dedicate. Iată câteva dintre cele mai importante și utile echipamente pe care firmele de curățenie ar trebuie să le dețină.

  • Aspirator profesional – cu o construcție compactă și un nivel de zgomot redus, aspiratoarele profesionale sunt indispensabile dintr-o firmă de curățenie care respectă standardele. Folosite atât pentru aspirarea uscată cât și pentru aspirarea umedă, aceste echipamente sunt ușor de manevrat, dețin filtre HEPA potrivite persoanelor care suferă de alergii, au o capacitate ridicată de reținere a murdăriei și a prafului și se găsesc într-o gamă extrem de variată, în funcție de necesități.
  • Monodisc – sau monoperie, așa cum mai este cunoscut, este un echipament ușor de manevrat, portabil, utilizat atât pentru curățarea cât și pentru întreținerea diverselor tipuri de suprafețe, cum ar fi covoare, pardoseli, marmură, gresie, mochetă etc.
  • Mop profesional – diferit față de mopul obișnuit, mopul profesional se remarcă prin rezistență ridicată și tehnologie avansată. Utilizat atât pentru ștergerea umedă cât și pentru ștergerea uscată, mopul profesional este prevăzut cu mâner telescopic, pentru a ușura accesul în spațiile mai greu accesibile, cu sisteme automate de stoarcere, pentru a evita supraumezirea pardoselii dar și cu diverse sisteme utile pentru manevrarea cu ușurință a acestuia.
  • Cărucioare curățenie – aceste echipamente sunt special create pentru curățenia industrială sau ca ajutor pentru prestarea serviciilor de curățenie, deoarece au rolul de a eficientiza timpul operațiunii. Prevăzute cu diverse compartimente și de diferite mărimi, cărucioarele de curățenie ajută la transportul tuturor produselor folosite în acest proces, iar stabilitatea lor ridicată le recomandă în special atunci când vine vorba despre curățenia hotelieră, în fabrici, școli sau în sectorul public.

Desigur, pe lângă aceste echipamente mai sus menționate, firmele de curățenie trebuie să dețină și consumabile dedicate, echipamente de protecție, detergenți profesionali și multă răbdare și pasiune pentru ceea ce oferă.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top