Categorii Știri

Carmen Harra anunţă: „Suferim consecinţele!”. Previziuni sumbre pentru 2018

Clarvăzătoarea Carmen Harra a vorbi despre evenimentele şocante din ultimul an şi a făcut previziuni despre 2018. Ea susţine că anul acesta se va încheia într-o notă pozitivă, dar că următorul va fi destul de dificil.

Carmen Harra, despre care multă lume crede că a prezis trecerea în nefiinţă a Stelei Popescu, a Cristinei Stamate şi a Regelui Mihai, cred că vom fi loviţi de greutăţi în anul care va urma.

Carmen Harra crede că ne aşteaptă un an greu şi că trebuie să fim foarte atenţi la ce se întâmplă în jurul nostru.

Celebra clarvăzătoare anunţă că 2018 va fi dificil

Clarvăzătoarea susţine, însă, că sfârşitul anului va fi unul pozitiv, fără moartea altor personalităţi din România.

„Anul 2018 este un an foarte dificil pentru noi, pentru umanitate. În 2018 suferim consecinţele acţiunilor din 2017. Este un an în care trebuie să fim foarte atenţi la tot ce se întâmplă”, a explicat Carmen Harra.

Clarvăzătoarea susţine că acest lucru se întâmplă pentru că nu am făcut alegerile bune în anul 2017.

Citeşte şi Principele Radu și-a SCHIMBAT numele. Care este motivul acestei decizii

Schimbare de proporţii în Casa Regală a României. Abia acum s-a aflat de această decizie. Şi-a schimbat numele de trei ori în 16 ani. Este vorba despre Radu Duda, soţul Principesei Margareta, fiica cea mare a Majestăţii Sale, Regele Mihai.

În decembrie 2011, Principele Radu a devenit al României Radu

“Al României-Duda Radu, cu domiciliul în Bucureşti, şos. Dimitrievici Pavel Kiseleff nr. 28, Palatul Elisabeta, sectorul 1, născut la data de 7 iunie 1960 în Iaşi, judeţul Iaşi, fiul lui Rene-Corneliu şi Gabriela-Eugenia Duda, solicită schimbarea numelui său de familie din Al României-Duda în acela de Al României, spre a se numi Al României Radu, scrie pe jurnalistul Cătălin Prisăcariu pe propriul blog.

Anterior, Radu Duda și-a mai schimbat numele de familie de 2 ori

Primul pas a fost o schimbare de nume din 2001: “Duda Radu, cu domiciliul în București, calea Șerban Vodă (…), sectorul 4, născut la data de 7 iunie 1960 în Iași, județul Iași, fiul lui Rene-Corneliu și Gabriela-Eugenia Duda, solicită schimbarea numelui său de familie din Duda în acela de: de Hohenzollern-Veringen Duda, spre a se numi de Hohenzollern-Veringen Duda Radu.”, mai scrie Prisăcariu.

Șapte ani mai târziu, în 2008, o nouă modificare. “Hohenzollern-Veringen-Duda Radu, cu domiciliul în Bucureşti, Palatul Elisabeta, şos. Kiseleff nr. 28, sectorul 1, născut la data de 7 iunie 1960 în Iaşi, judeţul Iaşi, fiul lui Rene-Corneliu şi Gabriela-Eugenia Duda, solicită schimbarea numelui său de familie din „Hohenzollern-Veringen-Duda“ în acela de „al României-Duda“, spre a se numi: al României-Duda Radu.”, a încheiat jurnalistul.

Citeşte şi Horoscop Oana Hanganu: Saturn în Capricorn aduce 3 ani de schimbări karmice

Acest articol a fost actualizat la: 2017-12-19T15:27:26+02:00 15:27

Vezi comentarii

Share
Scris de
Ais Cristian

Acest site foloseste cookies.

Read More