Connect with us
Carmen Iohannis a participat la slujba de Florii din Sibiu fără soțul ei, președintele României

Știri

Carmen Iohannis a participat la slujba de Florii din Sibiu fără soțul ei, președintele României

Carmen Iohannis, soția președintelui României, a participat la slujba de Florii de la Biserica Romano-Catolică din Sibiu singură.

Prima doamnă a mers la biserică neînsoțită de președintele Klaus Iohannis. Profesoara de engleză a ținut în mâini un buchet de flori și o ramură de salcie pe care le-a dus la sfințit, așa cum este obiceiul în Duminica Floriilor.

La ieșirea din biserică, prima doamnă a țării a vorbit cu jurnaliștii prezenți să o fotografieze despre importanța acestei sărbători. Totodată le-a urat românilor sărbători fericite.

„Este o sărbătoare foarte importantă şi sper să începem o săptămână cu multe foloase. Sărbătorim, ca de obicei, cu gândul la Domnul şi cu bucurie în suflet. Vă doresc numai bine şi Florii fericite”, a spus Carmen Iohannis. Carmen nu a dorit să spună unde va petrece Paștele împreună cu soțul ei.

CITEȘTE ȘI: Povestea mamei lui Carmen Iohannis. Ce i-a spus aceasta lui Klaus Iohannis, înainte ca acesta să fie primar

CITEȘTE ȘI: Carmen Iohannis: Este mult mai bine ca un copil să fie într-o şcoală. Suntem fiinţe sociale, trebuie să fim cât mai mulţi împreună

Prima doamnă se implică în evenimente de suflet

Zilele trecute, Carmen Iohannis a participat alături de copii la Ziua Internațională a Autismului. Carmen a ajuns în Parcul Sub Arini din Sibiu unde erau deschise 5 ateliere de creație ale micuților autiști.

„E important să nu avem prejudecăţi de niciun fel. Toţi copiii sunt ai noştri, toţi suntem cu probleme, niciunul nu este lipsit de probleme, deci trebuie să ne acceptăm unii pe alţii aşa cum suntem şi să le luptăm şi să ne iubim pentru că aceasta ne este menirea”, a declarat presei Carmen Iohannis, notează Mediafax.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top