Connect with us
Control judiciar pentru Angela Toncescu, Dan Hosu şi Sorin Tatu, în dosarul Carpatica Asig; decizia ICCJ nu e definitivă

Știri

Carpatica Asig intra in faliment

Decizia a fost luata de Consiliul ASF,  ca urmare a starii de insolventa a Carpatica Asig si a cererii de deschidere a procedurii de faliment.

Intr-un interviu acordat recent agentiei de presa Agerpres, Misu Negritoiu, presedintele ASF, spunea ca sansele de salvare a Carpatica Asig sunt minime.

„Avem cele trei mari cazuri: Astra, Carpatica, City Insurance. Astra este deja istorie, la Carpatica probabil vom sti foarte curand incotro se indreapta. Sansele de a fi salvata sunt foarte mici. Sper ca lucrurile sa nu mearga in aceeasi directie si la City Insurance. Deocamdata, la City exista un plan de redresare pe care urmeaza sa-l aprobam, exista niste angajamente de capitalizare”, a spus Misu Negritoiu, intrebat daca ar putea exista schimbari in randul jucatorilor din piata de asigurari.

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a respins, la inceputul lunii trecute, proiectul de achizitie prezentat de societatea IIC Romania B.V. in vederea dobandirii unei participatii calificate din capitalul social al societatii Carpatica Asig.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top