Știri

Carpatica Asig intra in faliment

Decizia a fost luata de Consiliul ASF,  ca urmare a starii de insolventa a Carpatica Asig si a cererii de deschidere a procedurii de faliment.

Intr-un interviu acordat recent agentiei de presa Agerpres, Misu Negritoiu, presedintele ASF, spunea ca sansele de salvare a Carpatica Asig sunt minime.

„Avem cele trei mari cazuri: Astra, Carpatica, City Insurance. Astra este deja istorie, la Carpatica probabil vom sti foarte curand incotro se indreapta. Sansele de a fi salvata sunt foarte mici. Sper ca lucrurile sa nu mearga in aceeasi directie si la City Insurance. Deocamdata, la City exista un plan de redresare pe care urmeaza sa-l aprobam, exista niste angajamente de capitalizare”, a spus Misu Negritoiu, intrebat daca ar putea exista schimbari in randul jucatorilor din piata de asigurari.

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a respins, la inceputul lunii trecute, proiectul de achizitie prezentat de societatea IIC Romania B.V. in vederea dobandirii unei participatii calificate din capitalul social al societatii Carpatica Asig.

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More