Știri

Casa Regală este în doliu. Mesaj de ultimă oră, plin de lacrimi şi durere

Este doliu la Casa Regală! La câteva ore de la aflarea cumplitei vești, Familia Regală a transmis un mesaj. Mesajul este unu cât se poate de emoţionant. Vestea că Stela Popescu a murit a ajuns și la Casa Regală.

Familia Regală deplânge „cu mare tristeţe” moartea actriței Stela Popescu. În mesaj este menționat și faptul că regele Mihai i-a conferit îndrăgitei actriţe, în anul 2013, prin intermediul principesei Margareta, Decoraţia Regală Nihil Sine Deo.

„Familia Regală a României a aflat cu mare tristeţe de trecerea la cele veşnice a marii actriţe Stela Popescu.

Strălucită reprezentantă a teatrului de revistă, demnă urmaşă a lui Constantin Tănase, Stela Popescu s-a născut la 21 decembrie 1935 în oraşul Orhei din Regatul României.

A avut o carieră de aproape şase decenii în teatru, film, radio şi televiziune. A fost una dintre cele mai iubite artiste ale scenei româneşti”, se arată în postare. (…)

În seara de 3 septembrie 2013, la Castelul Peleş, Majestatea Sa Regele i-a conferit Stelei Popescu, prin intermediul Principesei Moştenitoare Margareta, Decoraţia Regală Nihil Sine Deo,

‘pentru întreaga sa carieră în teatru, televiziune, cinematografie şi teatru radiofonic, prin care a adus bucurie, speranţă, dragoste şi căldură în casele românilor; pentru demnitatea şi profesionalismul ei, pentru pasiunea

pentru artă şi pentru oameni; pentru poziţia şi iniţiativele sale publice, prin care încearcă să aducă alinare şi bucurie celor mai defavorizaţi dintre români; pentru că reprezintă un simbol al culturii contemporane româneşti,

cu valenţe universale, fiind cea mai mare artistă română de revistă a tuturor timpurilor; pentru susţinerea publică a valorilor şi principiilor Dinastiei Naţionale”, se arată în mesajul transmis de Casa Regală.

Citeşte şi Stela Popescu a murit! Cine îi va moşteni toată averea

Marea actriță a încetat din viață la vârsta de 80 de ani. Artista a fost găsită moartă în curtea casei din București, după ce ar fi căzut pe stradă.

Stela Popescu nu a vorbit de prea multe ori despre familia ei, iar cea mai mare curiozitate a publicului a fost nu doar ce avere a strans artista, ci mai ales cine o va mosteni!

Doamna teatrului romanesc, Stela Popescu, a facut de multe ori confesiuni uluitoare despre trecutul ei, cat si despre relatia cu iubire vietii ei, regretatul regizor Puiu Maximilian, pe care l-a considerat sufletul ei pereche.

Artista a ocolit de cele mai multe ori sa vorbeasca despre decizia pe care a luat-o atunci cand s-a hotarat sa nu aduca pe lume copii, desi a fost casatorita atatia ani. A spus doar ca nu a fost in totalitate decizia ei, ci si a regretatului sot care a avut un cuvant de spus.

Stela Popescu s-a stins din viaţă la 81 de ani

Ea a decis sa faca public faptul ca a adoptat un copil, mai exact pe fiica fratelui ei, Doinita, care a venit in Romania la varsta de 15 ani si s-a lipit imediat de inima matusii ei, scrie antena3.ro

Dupa ce au ajuns sa se sprijine reciproc si sa-si imparta afectiunea, in ecuatie a intrat si nepoata Stelei Popescu, de care artista a prins drag imediat, ba chiar a sfatuit-o sa se apuce de actorie. Zis si facut! Stanca, intrucat asa o cheama pe tanara, s-a apucat de Universitatea Nationala de Arta teatrala pe care a absolvit-o cu succes, iar acum activeaza ca director de film.

Citeşte şi Un asteorid se va apropia ”destul de mult” de Pământ pe 17 decembrie

Vezi comentarii

  • Probabil ca, fostul rege Mihai I, este imbalsamat de mult, mostenitorii pastrandu-l asa pana vor pune mana pe ªciolanul de ros din Romania pus la dispozitia lor de "mizerabilul Tariceanu", asa se explica si "interzicerea oricui ar vrea sa-l viziteze" in afara oamenilor de casa platiti de ei pentru a pastra tacerea, inclusiv nepotul Nicolae. Dar, curios, ce spun monarhistii ... tacere, ce parare au despre urmasii fostului rege, o femeie in varsta de peste 70 de ani si un consort mai tanar cu vreo 15 ani, fara copii, ceilalti mostenitori, niste ... NECUNOSCUTI fara nici o importanta si relevanta pentru poporul roman !!!.

Share
Scris de
Ais Cristian

Acest site foloseste cookies.

Read More