Categorii Știri

Casa Regala in Armata: Printul Harry schimba viata de huzur pentru frontul de razboi

Printul Harry a plecat din Marea Britanie pentru patru saptamani in care va fi alaturi de trupele australiene, invatand operatiuni de razboi si operatiuni militare de baza intr-un program special de detasament.

Harry a ajuns la sfarsitul saptamanii la Sydney, unde a facut un tur al Memorialului Razboiului si a depus o jertfa de flori la Mormantul Soldatului Necunoscut din Canberra.

CITESTE SI: ALEGERI IN MAREA BRITANIE. CINE VINE DIN URMA

Cel care ii va fi sef in urmatoarea luna se numeste Mark Binskin (seful fortelor armate australiene). Harry este detasat la mai multe unitati si regimente din Sydney, Darwin si Perth, scriu ziarele australiene.

Harry isi va incheia in luna iunie cariera militara de 10 ani, acesta fiind cel mai implicat ”soldatel” din familia regala britanica. Dupa detasarea din Australia, Harry va vizita Noua Zeelanda.

In cele 4 saptamani de detasare va exista o pauza, la sfarsitul acestei luni, cand Harry va pleca in Turcia cu trupele australiene pentru comemorarea campaniei aliate la Galipoli, in 1915, unde au murit mii de neozeelandezi si de australieni.

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More