Categorii Știri

Mihaela Radulescu, ATAC MIZERABIL la adresa comunitatii gay

Mihaela Radulescu a lansat un atac mizerabil la adresa comunitatii gay din Romania. Aceasta s-a adresat cu cuvinte de tipul „anormali” si ii roaga pe homosexuali sa „isi faca treaba intre patru pereti”.

Mihaela Radulescu a postat pe blogul ei un text intitulat „Adam si Eva. Toleranta pe la spatele normalitatii” in care critica homosexualitatea.

CITESTE SI: UN ELEV AMENINTA CU UN CUTIT UN COLEG. CE FAC ORGANELE

„Cred că o atitudine normală ar fi să nu-i deranjăm cu nimic pe cei care aleg să fie gay, adică homosexuali, dar nici ei pe noi, vizual vorbind. Adicătelea, dacă ei şi-ar face treaba între patru pereţi, fără să mai şi afişeze, sfidător, o «iubire» pensată, rujată, efeminată şi de neînţeles între doi purtători de penis. Tot normal mi s-ar părea ca drepturile unei minoritaţi să fie respectate in egală măsura cu drepturile unei majorităţi.

Să nu-mi spuneţi că, în calitate de părinţi de băieţi, sau chiar de fete, nu vă îngrijorează puţin ideea de a-i vedea luând-o pe …la spatele educaţiei pe care i-aţi oferit-o şi să nu-mi spuneţi că vă bazaţi mai mult pe deschiderea minţii, decât pe încărcarea ei cu o morala anume, solidă şi dreaptă“, scrie Raduleasca pe blogul personal.

Vezi comentarii

  • Raduleasca a terminat de spurcat toata lumea si i-au scapat homosexualii! Acum o freaca o grija: cum sa-i explice lui ficior'su despre fustele scotienilor si cuplurile de homosexuali. Am ramas cu gura cascata...RADULEASCA are probleme in comunicare cu ficior-su!!!Pe ce tema? Pe tema SEXUALITATII! Asadara, ea hotaraste ca homosexualii NU SUNT OAMENI NORMALI. Nu stiu ce autoritate biologica este ea sa defineasca normalitatea, insa vreau s-o intreb: Raduleasco, tu PRACTICI SEX ANAL SI ORAL? Evident ca DA, tu singura ai spus-o! Deci, care e DIFERENTA intre tine si gay people? What they do and you don't? What makes YOU normal??? Deci, practici sex IN TOATE ORIFICIILE, te OFERI goala in public, schimbi partenerii de sex ca pe bikini, nu ai nici cea mai mica consideratie pentru ceea ce simte baiatul tau cand te vede expusa nuda peste tot (goala, batrana si ridicola) insa te ingrijoreaza faptul ca esti atat de proasta incat NU stii sa discuti cu un baiat care este al tau si sa-i faci educatie sexuala. Tu chiar crezi ca esti singura mama de baiat din lume? Ai auzit de Angelina Jolie si Brad Pitt? Stii de ce nu s-au casatorit ei pana anul trecut? Stii pentru ce lupta ei, actori de Oscar (nu o paparuda din plaiul mioritic, ca tine)? I dare you write them your pathetic essay!!! I double dare you!!! Te-ai gandit ca, atacand homosexualii in spatiul mioritic, plin de minti inguste ca si mintea ta, vei gasi adepti, nu-i asa? Care-i problema, este cumva d-l Stratosfera gay? TU TE CREZI NORMALA? TU? Muiere patetica, nu mai da cu piatra, zi mai degraba "Doamne fereste!". Cat despre OPINII, NIMENI NU-TI INCHIDE GURA AIA SPURCATA, CU PETE DE IAURT SI DOUA OUA la micul dejun...Desfranato, mai citeste biologie si nu-ti mai expune nuditatea intelectuala = ZERO! Tu crezi ca homosexualitatea se intampla numai intre doi barbati? Ai auzit de Ellen Degeneris si Portia de Rossi? ELE s-au casatorit de curand si, contrar stiintei tale, sunt doua acrtite de Oscar, care s-au nascut gay. Vezi, tu, PROSTIA SI CROMOZOMII nu sunt "notiuni" pe care le poti manipula de la conceperea unui copil: cu astea TE NASTI. Tu te-ai nascut proasta, asa cum altele (altii) se nasc gay. Acum pricepi ce sa-i spui lui fii-tu? Vai de capul tau. Stau si minunez: te-o fi refuzat vreun barbat sub pretextul ca e gay ( deseori, barbatii hetero facem acest lucru, cand vrem sa refuzam o femeie insuportabila, insa nu vrem sa-i ranim feelingurile, zicem ca suntem gay!)? Asta ar explica INVERSUNAREA ta de azi...

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More