Connect with us
Cât a donat Simona Halep pentru lupta împotriva COVID-19

Știri

Cât a donat Simona Halep pentru lupta împotriva COVID-19

Simona Halep a fost printre primele nume importante care s-au implicat în lupta anti COVID-19. Sportiva a donat încă din primele zile ale pandemiei o sumă de bani pentru spitalele din România, însă nu a vrut să ofere detalii. Iată cum acum ea a recunoscut despre ce sumă este vorba și cum a luat această decizie.

Cât a donat Simona Halep pentru lupta împotriva COVID-19

Într-un interviu pentru digisport, Simona Halep a recunoscut că a donat nici mai mult nici mai puțin de 30.000 de euro pentru spitalele din România. Decizia a fost luată alături de iubitul ei afaceristul Toni Iuruc.

”Este adevărat, aceasta este suma, 30.000 de euro. Nu mă uit la știri, dar stăteam în casă cu Toni, cu prietenul meu, și am văzut cât e de greu pentru toată lumea. Am decis amândoi să donăm, a fost un moment venit din interior.

Indiferent de sumă, trebuie să donez. A venit din suflet. Nu îmi place să anunț oficial aceste donații. Doctorii și românii au nevoie de ajutor”,a spus Halep, într-un interviu în exclusivitate acordat emisiunii Campionii Digi Sport.

Halep a vorbit și despre activitățile pe care le are în această perioadă și cum face față statului în casă. Sportiva este foarte responsabilă și respectă cu strictețe reguliel impuse de autoritățile române zilele acestea.

”Îmi lipseşte faptul că nu mai pot ieşi cu prietenii, nu ne mai putem strânge, îmi plăcea mult să ies în oras, să stăm să râdem, să povestim. Eu una m-am izolat complet, nu am avut întâlnire cu cineva pe care nu-l cunosc de pe 9 martie!

Faptul că stau deja de 6-7 săptămâni acasă, într-un singur loc, pentru mine e ceva wow, nu am mai făcut asta am şi uitat de când! Dorm mai mult şi pot să spun că e un moft”, a mai spus Halep.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top