Cat costă o sedință cu Carmen Harra. Care este prețul „viitorului”. Ce ne așteapta spre final de 2020

05.06.2020

Carmen Harra, celebra parapsiholoagă din America, a dezvăluit cât cere clienților săi pentru a le prezice viitorul. La început Harra le cerea celor din România în anul 2011, 100 de dolari pentru 30 de minute de discuție. Ulterior Harra și-a ridicat prețurile odată cu cota de piață crescută, după ce a devenit cunoscută și în România, scrie livetext.ro.

Carmen Harra și-a dezvăluit prețul. Cât costă o consultație la Harra?

Carmen Harra a dezvăluit cât costă o sedință de o oră cu ea pentru cei care doresc s-o contacteze. În SUA vedeta susține că primește între 400 și 600 de dolari pe oră. Motivând că cel biroul său este pe cea mai scumpă zona din New York.

”În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuţi oameni din lume. Făceam consiliere pentru cupluri”, a dezvăluit clarvăzătoarea.

Ce prezice pentru România?

Cat costă o sedință cu Carmen Harra. Care este prețul „viitorului”. Ce ne așteapta spre final de 2020
Cat costă o sedință cu Carmen Harra. Care este prețul „viitorului”. Ce ne așteapta spre final de 2020

Încă din toamna anului trecut, Carmen Harra a prezis că întreaga populație a lumii va trece printr-o criză în 2020. Iată cum suna mesajul transmis de aceasta: ”Trebuie ceva să ni se întâmple, ca să ne trezească, ceva la nivel global, ca să ne unească. Noi suntem la nivelul de haos colectiv, la nivel mental, deci, ca noi să facem un pas înainte, trebuie să ne unim colectiv, o gândire unitară, pentru binele global”.

”O să ajungem la o extremă, la o barieră, la ceva ce nu putem sa vedem, ceva mai rău de atât. Am ajuns la o cumpănă. Nu văd un război cu arme de foc, cu bombă. Vom supraviețui, dar vom trece printr-un șoc cumplit, printr-o perioadă de zbucium, vor fi pierderi de vieți”, avertiza Carmen Harra în toamna anului trecut.