Connect with us

Știri

Cat de aproape a fost Bruce Jenner de SINUCIDERE: „Oh, s-a terminat TOTUL. Inima mea palpita”

Interviul cu Bruce Jenner transmis vinerea trecuta de postul american de televiziune ABC face inca furori, tabloidele impodobindu-se cu lauri in legatura cu informatiile prezentate mai demult care au fost confirmate de ‘patriarhul’ familiei Kardashian.

In urma cu ceva timp, majoritatea ziarelor scriau despre tentativele de sinucidere ale lui Bruce Jenner. Fostul campion olimpic al Americii a confirmat aceste zvonuri in cateva marturisiri tulburatoare: acesta s-a gandit sa isi ia viata acum un an si jumatate cand era foarte convins de faptul ca vrea sa isi schimbe sexul.

CITESTE SI: DAN NEGRU A LANSAT UN SCANDAL DE POMINA PE FACEBOOK

Ceea ce l-a determinat pe Bruce Jenner sa se sinucida a fost publicarea informatiei despre vizita sa la doctor, unde avea sa i se elimine marul lui Adam. Operatie de reducere a marului lui Adam este primul semn cand cineva vrea sa devina femeie din barbat, toata presa comentand despre intentiile lui Bruce Jenner, fara ca acesta sa confirme daca este adevarata sau nu speculatia.

„In noaptea aceea m-am gandit: Oh, s-a terminat. M-am plimbat pe hol, faceam ture disperat. Inima mea palpita. M-am gandit ca nu e tocmai cel mai usor moment din viata mea si i-am inteles pe toti aceia care se gandesc la sinucidere in acel moment”, a declarat Jenner. Acesta a spus apoi ca vrea sa vada cu proprii sai ochi cum se termina povestea vietii sale, fapt pentru care a renuntat la ideea de a se sinucide.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top