Connect with us

Știri

Cat de slab se vinde noul album semnat de MADONNA

Site-ul starpulse.com scrie ca Madonna nu are succesul scontat odata cu lansarea noului album la inceputul acestei luni. REBEL HEART este al 13-lea material discografic vandut al acesteia, desi piesele de pe albumul ei suna peste tot, hitul LIVING FOR LOVE fiind number one in mai multe tari vestice.

In prima saptamana de la lansarea albumului, REBEL HEART era pe locul al doilea in topul Billboard, dar a avut parte de o coborare brusca in cea de-a doua saptamana, coborand pe pozitia 21, mai scrie starpulse.com.

CITESTE SI: SIMONA HALEP, MAI APROAPE DE 5 MILIOANE DE DOLARI

Nu este prima oara cand Madonna, desi este ascultata si piesele ei sunt retinute usor de publicul din toata lumea, convinge greu lumea sa ii cumpere albumul fizic. La fel s-a intamplat si cu „Ray of light” in anul 1998, album cerut la ceva vreme dupa lansare.

Madonna incepe turneul de promovare al albumului, REBEL HEART TOUR, in luna august, incepand cu Statele Unite. La inceputul iernii, regina muzicii pop va parasi America de Nord pentru a sustine mai multe concerte in Europa. Sunt preconizate cel putin 5 tari din Europa unde Madonna va ajunge anul acesta.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top