Connect with us
Cătălin Homor, șeful CNAIR, a fost demis din funcție, din cauza modului în care s-au efectuat operațiunile de deszăpezire.

Știri

Cătălin Homor, șeful CNAIR, demis din funcție

Cătălin Homor, șeful CNAIR, a fost demis din conducerea instituției miercuri, ca urmare a modului în care s-au efectuat operațiunile de deszăpezire.

Oficiali din cadrul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au declarat că membrii Consiliului de Administraţie şi cei ai Adunării General a Acţionarilor au decis anularea contractului de mandat a directorul general interimar, Cătălin Homortransmit televiziunile de știri.

Premierul Sorin Grindeanu solicitase demiterea șefului CNAIR încă de săptămâna trecută, nemulțumit de modul în care a decurs deszăpezirea pe drumurile naționale.

Sorin Grindeanu a cerut demiterea directorului CNAIR, nemulțumit de cum s-a făcut deszăpezirea

„Situatia este in continuare nefericită. E inadmisibil ca la 14 ore să avem situații de acest tip. I-am cerut domnului Ministru Cuc o analiză. I-am cerut să trimită corpul de control al dânsului la CNAIR și să ia măsuri pentru demiterea directorului. La 14 ore după ore ridicarea codului portocaliu, situația e deficitară”, spunea atunci Grindenu.

Directorul general al CNAIR, Cătălin Homor, a fost numit în această funcţie la finalul anului 2015, după ce anterior a fost director general al Metrorex.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top