Connect with us
Premierul Sorin Grindeanu participă la o ședință la Ministerul Transporturilor, pe tema operațiunilor de deszăpezire.

Știri

Sorin Grindeanu a cerut demiterea directorului CNAIR, nemulțumit de cum s-a făcut deszăpezirea

Premierul Sorin Grindeanu a participat la o ședință cu reprezentanții Ministerului Transporturilor, pe tema operațiunilor de deszăpezire.

Update, ora 13.14: Premierul a cerut demiterea directorului Companiei Naționale de Infrastrucrută Rutieră, nemulțumit de cum s-a făcut deszăpezirea.

„Situatia este in continuare nefericită. E inadmisibil ca la 14 ore să avem situații de acest tip. I-am cerut domnului Ministru Cuc o analiză. I-am cerut să trimită corpul de control al dânsului la CNAIR și să ia măsuri pentru demiterea directorului.

La 14 ore după ore ridicarea codului portocaliu, situația e deficitară. Totodată, aș vrea să mulțumesc celor care gestionează stațiile private, unde în acest moment sunt persoane blocate. Sperăm ca în cel mai scurt timp să fie rezolvată această situație.

Am văzut o situație deficitară pe stocurile de materiale. Spre exemplu, de ce avem multe stocuri de sare, dar nu de nisip.

Toată această proaste administrare a dus la situația de acum”, le-a spus Grindeanu jurnalistilor, după ședință

Directorul general al CNAIR, Cătălin Homor, a fost numit în această funcţie la finalul anului 2015, după ce anterior a fost director general al Metrorex.

Stire initiala

Conform unor surse citate de Antena 3, premierul este nemulțumit de modul în care a fost gestionată situația drumurilor pe timp de viscol și de faptul că trenurile înregistrează întârzieri mari. La ședință participă și ministrul de Interne, Carmen Dan.

Mai multe autostrăzi şi drumuri naţionale au fost afectate de viscol şi căderi de zăpadă în ultimele două zile. Autoritățile au luat decizia de închide drumurile.

Potrivit ultimelor date oficiale, drumul vechi Bucureşti – Constanţa a fost deschis în totalitate, sâmbătă, în jurul prânzului, după ce DN 2A a fost deszăpezit în judeţul Constanţa, însă autostrăzile A2 şi A4 sunt în continuare închise.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top