Connect with us

Știri

Catalin Maruta isi face „Mea culpa” in numele PRO TV-ului pentru aparitia criminalului Andrei Grigoriu la ROMANII AU TALENT

PRO TV a decis sa renunte la Andrei Grigoriu dupa ce FRESH24 si alte publicatii au dezvaluit ca acesta a fost complice la o crima. In urma dezvaluirilor presei, PRO TV a emis un comunicat de presa in care mentioneaza faptul ca Grigoriu nu mai are ce cauta la ROMANII AU TALENT.

Catalin Maruta a avut imediat o reactie in cazul Grigoriu, mai ales ca sotia sa, Andra, i-a dat un DA in cadrul emisiunii celui care s-a dovedit ca i-a mintit pe producatori in legatura cu cazierul sau.

CITESTE SI: SIMONA GHERGHE DUCE TABLOIDUL IN TARA SFANTA

„La Romanii au Talent ati vazut un barbat partas la o crima, a fost condamnat, a intrat la inchisoare, dar nu si-a asumat fapta in fata publicului. A mintit la inscrierile in concurs si a mintit juriul. Desi orice om merita sansa la reabilitare, primul pas care aceasta reabilitare este asumarea.

Pro TV regreta ca l-a prezentat pe acest barbat in conditiile minciunii sale foarte grave, iar, eu, Maruta, vreau din tot sufletul ca in emisiunea de azi sa o imbratisez pe doamna Irma Uto, mama tinerei care si-a pierdut viata din cauza lui Andrei Grigoriu si a prietenului sau. Vreau, in primul rand ca tata, apoi ca realizator TV, sa ii cer iertare ca l-a revazut la Pro TV pe unul dintre oamenii care i-au facut cel mai mare rau”, spune Catalin Maruta pentru wowbiz.ro.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top